Прочитај ми чланак

Милан Радоичић виђен на сахрани Стефана Недељковића који је настрадао у Бањској

0

Хиљаде људи се окупило на гробљу у Врњачкој Бањи на којем се одржава сахрана Стефана Недељковића, Србина који је убијен у сукобу са тзв. косовском полицијом у Бањској.

Велики број окупљених грађана носи мајицу са ликом страдалог Стефана.

На сахрани је виђен и Милан Радоичић, бивши потпредседник Српске листе, који се јуче одазвао позиву полиције и био на информативном разговору поводом сукоба у Бањској, преноси Блиц.

Он је напустио гробље убрзо након што је почела сахрана. Радоичић је сео у црни џип на сувозачево место, којим се удаљио у непознатом правцу.

Саобраћај је једно време био обустављен због сахране, а навијачи „Црвене звезде“ су организовали бакљаду на уласку у Врњачку Бању.

Десетине возила су у поворци пратили комби који је допремао тело. Возила су махом са Косова, а одмах иза комбија у аутомобилу се налазила породица Стефана Недељковића.

Подсетимо, тројица Срба, Игор Миленковић, Бојан Мијаиловић и Стефан Недељковић, који су убијени током сукоба са припадницима Косовске полиције 24. септембра у Бањској, биће сахрањена данас.

Миленковић ће бити сахрањен на гробљу у месту Граничане, Мијаиловић на Новом гробљу у Лепосавићу, а Недељковић у Врњачкој Бањи.

Њихова тела породице су преузеле јуче са Института за судску медицину у Приштини, на ком је обављена обдукција.

У сукобу у Бањској страдао је и припадник тзв. косовске полиције Африм Буњаку.