МИГРАНТИ упали у зграду где живе стари људи! Ирену Вујовић баш брига за проблеме..

0

У шта се претворила Србија? Наши грађани не могу нормално да уђу у сопствене зграде. Многи размишљају и да се иселе из крајева у којима мигранти праве проблеме.

Београђанка Емилија Јоксић отишла је до зграде у којој је до скоро живела и објавила фотографију улаза, који окупирали непозвани економски мигранти и азиланти, а реакције надлежних нема.

„Много сам бесна! Ово је Карађорђева улива број 91, општина Савски Венац (председница општине истакнути СНС кадар Ирена Вујовић), преко пута Железничке станице. Живела сам овде као подстанар пре две године,  али због миграната нема живота у овом крају. Ово је катастрофа. Треба протест овде да буде“, пише Емилија на Фејсбуку.

Она ј потом додала

„Поред је кафић Месопотамија који неки Турчин годинама држи и ту су и код њега у згради. Што се тиче станара зраде, то јест власника, има их само неколико и све су старији људи. Зграда је пуна станова који се издају“ , пише бесна Српкиња.

Ана Пејановић каже да се они боре, али одговора надлежних нема.

Општина то јест Ирена Вујовић која је представља, не решава проблем – закључује у преписци Емилија Јоксић.

Још једна жена која је становник тог дела у срцу Београда, сведочи да ово нису изоловани инциденти, а реакција локалне власти на проблеме грађана је крајње нехумана.

Foto: Facebook

„Живим у Гаврила Принципа и само да обавестим да је 2016. године био протест у парку, као и потписивање петиције која је уручена и Граду и званичницима. И наравно од тога није било ништа“, подсећа Београђанка Александра и додаје:

„Та иста Ирена Вујовић је нама објаснила да треба да се навикнемо и прихватимо „сурову реалност“ да ће нам мигранти бити суграђани.

УКОЛИКО ИМАТЕ ЖЕЉУ ДА ПОДРЖИТЕ РАД ПРОДУКЦИЈЕ „ЦЕНТАР” И РАД ПОРТАЛА „СРБИН.ИНФO”, ДОНАЦИЈЕ МОЖЕТЕ УПЛАТИТИ ПУТЕМ СЛЕДЕЋИХ ЛИНКОВА:

ХВАЛА И БОГ ВАС БЛАГОСЛОВИО!