Прочитај ми чланак

Медији: Отац у пуној брзини ударио у бандеру, преминуо, тинејџерка критично ВИДЕО

0

Отац (55) који је јуче погинуо када је својим аутомобилом "фиат пунто" ударио у бетонску бандеру у општини Гроцка, док је његова ћерка (18) која је била са њим тешко повређена, намерно се залетео своје возило.

Како незванично сазнајемо, он је одлучио да обистини претње које је упућивао својој жени!

Наиме, према наводима познаника покојног човека, он се недавно раставио од жене.

– Претио је да ће прво убити себе, а онда је почео да прети да ће убити и себе и дете, али и своју мајку како би његова жена патила! Недавно је, како смо чули, тражио да купи пиштољ на црно – рекао је комшија за Курир.

Фото: Printscreen/Facebook

 

Како смо сазнали, жена га је напустила и отишла код своје породице заједно са њиховом ћерком.

Комшије кажу да је ћерка долазила стално да обиђе оца, а овај пут је била са другарицом, у нади да ће их он одвести у њихову викендицу.

Nina Manojlović, Vladan Manojlović, Grocka, Saobraćajna nesreća

Фото: Printscreen/Facebook

 

– Кад су кренули отац је рекао да другарица остане у кућу, а да ћерка крене са њим и да ће се брзо вратити. Имао је намеру обоје да их убије – кажу наши саговорници.

 

Такође, на видео снимку стравичног ударца „пунта“ у бандеру, који се појавио на друштвеним мрежама, види се да нема трагова кочења.

 
 
 
 
 
Прикажи ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Објава коју дели 192.RS (@192_rs)

– Види се да се залетео, није покушао да се заустави, а та брзина у том делу насеља је ужасно опасна. Он је на месту остао мртав, а његова ћерка је са тешким повредама превезена у болницу и лекари јој се боре за живот – причају комшије.