Прочитај ми чланак

Маркети, паркинг, поште, апотеке: Где, шта, када и како ради за празнике?!

0

Продавнице већих трговионских ланаца у Србији за време новогодишњих и божићних празника радиће по измењеном радном времену

Јавно предузеће Пошта Србије 31. децембра радиће скраћено, до 17 часова, осим главне поште у Таковској улици, која ради нон стоп током године, као и поште на граничним и административним прелазима, осим на прелазу Градина која ће радити до 19 часова.

У среду, 1. јануара 2020. године дежураће главна пошта у Таковској 2 и поште на граничним и административним прелазима.

У четвртак, 2. јануара 2020.године у Београду ће бити дежурне поште у Таковској која ће радити нон стоп, у Савској 2 која ће радити од 8 до 15 часова, у ТЦ „Стадион Схоппинг Центре“, Заплањска 32 од 8 до 19 часова, у ТЦ „Биг Фасхион“, Вишњичка 84 од 9 до 19 часова, у ТЦ „Схоппи Ретаил Парк“, Братштва и јединства 2Г од 8 до 19 часова, у ТЦ „Иммо Оутлет Центер“, Гандијева 21, од 8 до 19 часова, у ТЦ „Меркатор Центар“, Булевар уметности 4 од 8 до 19 часова.

У Новом Саду ће 2. јануара радити поште на следећим адресама: Темерински пут 50 од 8 до 20 цасова, Теодора Мандића 23, Футошки пут 93/ц, Балзакова 59, Бајци Жилинског 4, Бранка Цхопића бб и др Светислава Касапиновица 10-14 од 8 до 19 цасова.

У Крагујевцу, Суботици и Зрењанину ће тог дана радити по две поште.

По једна пошта у Нишу и на Златибору од 8 до 15 часова, у Сремској Каменици, Руменки, Темерину, Каћу, Бачкој Паланци, Футогу, Сомбору и Сремској Митровици од 8 до 19 цасова и једна пошта у Панцеву од 8 до 12 цасова, Шапцу од 8 до 14 цасова и на Копаонику од 9.30 до 20.30, као и поште на граничним и административним прелазима.

Када је реч о Идеа супермаркетима, у уторак, 31. децембра већина продавница ће радити до 18 часова, док ће на дан дочека Нове године, Идеа Дорћол и Идеа Лондон објекти радити према редовном радном времену.

У среду 1. јануара већина продајних објеката неће радити, а дежураће Идеа Дорћол и Лондон, и објекти на Копаонику и Златибору.

И Рода маркети ће 31. децембра радити до 18 часова, а среда 1. јануар и уторак 7. јануар биће нерадни дани. Осталим данима, сви Рода маркети који се налазе у тржним центрима радиће према редовном радном времену.

Метро и Лидл ће такође 31. децембра радити до 18 часова, у среду 1. јануара неће радити, а од 2. јануара Метро ће радити од 6 часова, а Лидл од 8 часова.

ЈКП „Паркинг сервис“ обавештава кориснике да неће контролисати и наплаћивати паркирање у зонираним деловима града током новогодишњих и божићних празника 1. 2. и 7. јануара 2020.године, када ће бити и затворени шалтери за рад са странкама у улицама Таковска 31, Милешевска 51 и Краљице Марије 7.

Све јавне гараже, посебна и смс паркиралишта биће непрекидно отворени током празника и радиће оп уобичајеном систему наплате. Од петка, 3. јануара, и од среде 8. јануара, наплата и контрола паркирања у зонираним деловима града, као и сви шалтери, радиће оп уобичајеном радном времену.

Апотеке Београд неће радити 1. и 2. јануара, док ће од 3. до 6. јануара имати редовно радно време.

Стално дежурне апотеке биће „Први мај“, Краља Милана 9, „Свети Сава“, Немањина 2, „Земун“, Главна 34, „Богдан Вујошевић“, Булевар Маршала Толбухина 30 Нови Београд и „Горњи град“, Др Ðорђа Ковачевића 27, Лазаревац.

Током празника дежураће и још десетак апотека у више београдских општина.

                     ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!