Прочитај ми чланак

„Луксузни џипови за комуналну милицију, уместо бесплатних уџбеника“

0

Одлука да Град Београд уместо уџбеника за све основце, купи луксузне џипове за комуналну полицију, представља врхунац бахаћења и расипања новца Београђана. Набавке су реализоване преко ЈКП Паркинг сервис по укупној цени од невероватних 302 милиона динара - наводи се у саопштењу шефа одборничке групе Савеза за Србију у Скупштини Београда Николе Јовановића.

Апсолутно је непримерено да комунална милиција у Београду набавља луксузне џипове Ланд Ровер Дискавери (Дисцоверy) за обављање редовних послова уочавања и санкционисања непримерено паркираних возила. Ове набавке су утолико спорније што је представник и власник фирми које редовно побеђују на овим пословима, истакнути функционер владајуће партије Остоја Мијаиловић.

Screenshot/TV Prva

Жалосно је да у нашем граду у коме власт није обезбедила бесплатне уџбенике, није градила школе нити обданишта, али је зато укинула многе видове социјалне помоћи, заштитни знак и „званично возило“ те власти буде луксузни џип Ланд Ровер Дискавери!

По промени власти, ова луксузна возила ће бити продата, а новац од продаје бити уложен за боље услове предшколаца и основаца у Београду, закључује се у саопштењу.