Прочитај ми чланак

Лет хеликоптером као таксијем: Ко је на сплаву (ВИДЕО)

0

У нашем лепом Београду може се свашта видети. Ако шетате поред реке, на пример Саве, можете видети смеће на обали, али и направити и непроцењив видео снимак.

Пословни ручак, прослава рођендана, швалерација или тајни састанак? Реторичких питања је више, а одговори могу бити разни, озбиљни и неозбиљни, тек видео снимак се шири друштвеним мрежама. На пример, питања како сачувати СНС на власти, пократи изборе у априлу, сакрити шверц на Косову, намирити батинаше, узети друге „Пинк пантер“ плаћенике?

Кад би неко пројектовао тајни састанак са овим темама, неизоставно на том ручку би били преседникови људи од поверења, кум Никола Петровић, Зоран Милојевић Зеља, некадашњи повереник СНС за Косово, као и тамошњи конзервативни бизнисмени, оптужени за убиство Оливера Ивановића, Милан Радоичић и Звонко Веселиновић.

На снимку се примећују и девојке с бундицама, које у мушком друштву одлазе хеликоптером, као обични грађани колима. Ко је на снимку није познато, али сваког ће занимати ко има толико новца да може себи приуштити вожњу хеликоптером. На друштвеним мрежама пишу да је реч о летелици Звонка Веселиновића. Да ли је?