Прочитај ми чланак

КРЛО НАШ’О ШЉАКУ: Вучићу, је л’ Крстић заиста твој саветник?

0

Тзв. маркетиншки стручњак, Небојша Крстић, постао је консултант у компанији Зептер, обнародовала је на Инстаграму Данијела Лазаревић, директор продаје и маркетинга, представивши га као саветника председника државе.

– Господин Небојша Крстић, саветник председника државе и познати маркетинг мајстор од данас и наш консултант – обајвила је Данијела Лазаревић.

Да ли је директорка Зептер-а, ментално, још у ери председниковања Бориса Тадића, кад је Вучићев стручњак жарио и палио Андрићевим венцем или се он и даље лажно представља као саветник или јавност још увек не зна да он то и јесте, само се крије, питања су која остају отворена.

Како било, из ове компаније су, изгледа, решили да се обезбеде и у своје редове укључе представнике режима, јер, да се не лажемо, увек се лакше послује кад имате власт уз себе.

Какав вид сарадње је договорен, остаје да се види, али не сумњамо да Вучићев стручњак није добро уновчио свој ангажман. Очито да је препознат његов пропагандистички таленат и осећај за продају магле, чиме се истиче у служби Александру Вучићу.

Но, неће бити лако Вучићевом стручњаку, уз нови посао остају старе обавезе службовања господару и редовна гостовања код Сарапе и Жике, где мора да нас убеђује да живимо у најзлатнијем од свих златних доба у историји, јер мора се стручњак искупити за своју ружну прошлост.