Прочитај ми чланак

Краљевчане одавно није овако разбеснео неки призор: Комунални полицајац је… ФОТО

0

Велику пажњу на друштвеним мрежама изазвале су фотографије из једне краљевачке улице, на којима се види како комунални полицајац пише казну бакици која је на тротоару продавала пар стабљика цвећа из баште.

„Две дворишне лале, два дивља нарциса и један зумбул… зеља за један оброк… Краљевачка комунална милиција овако стаје ногом за врат највећим проблемима града!

Јавно их позивамо, да само један једини дан проведемо заједно и асистирамо патролирању једне њихове смене и да им укажемо на нека крупна непоштовања Одлуке о комуналном уређењу и десетине прописа чије споровођење би требало да надзиру. Само један дан“, написали су из Локалног фронта на својој Фејсбук страници.

Овај детаљ изазвао је поприлично негодовање многих Краљевчана, јер фотографије не престају да се деле, уз бројне коментаре.

„Прво измишљено радно место да би се писале казне за аутомобиле паркиране на тротоару, ватру у парку, не знам шта. Али, ово!? Па, боље да не напишем шта мислим о овој персони која пише казну старијој госпођи која је пре 50 година била дама. Мука продаје цвеће, салату .. и сада ће да плати казну“, само је један од коментара.