Прочитај ми чланак

Kо запошљава нарко дилере у Колубару (ЕПС) на буџетску плату?

0

Удружење грађана Свети Сава из Лазаревца се годинама бори против режимских криминалаца који дилују дрогу и убијају српску децу, а открили су да су многи дилери дроге на буџетским платама и још поред тога добијају новац од СНС картела преко фиктивних удружења и појеката финансираних из општинске касе и града Београда.

Настављају да разоткривају режимске криминалце, а сада су издали ново саопштење за јавност и открили ново име:

„Пре неколико дана полиција је извршила претрес куће наркодилера Срећка Станимировића, човека који је већ неколико година на списку нашег удружења. За сада немамо информације о томе шта су нашли код њега. Оно што знамо је да је већ раније хапшен за продају дроге,  олош који је у Лазаревац довлачио веома оубиљне криминалне групе, самим тим је поред продаје дроге још више угрозио безбедност наше деце.

Олош који је много зла нанео деци на територији општине Лазаревац је последњих месеци запослен у РБ Колубара (ЕПС – буџетска плата).

Питања која Удружење грађана Свети Сава поставља су:

Како и ко је вршио проверу приликом запошљавања ухпшеног дилера на буџетску плату?

Да ли је неко од тога имао финансијску корист?

Да ли неко плански убацује дилере дроге у РБ Колубара јер их има више од једног?

Да ли је то место где они треба да се притаје док полиција врши притисак на њих и место где ће имати сигуран извор прихода док тај притисак траје, али и после тога?

Србин.инфо је пренео и прву објаву Удружења грађана Свети Сава из Лазаревца, када су такође обелоданили идентитет ухапшеног дилера дроге који ради у РБ Колубара и добија новац из буџета преко општина, а  више о томе у линку са Твитера испод.