Прочитај ми чланак

Ко је учесник ријалитија који је синоћ пронађен мртав у Београду?

0

Некадашњи учесник рјалитија "Парови" Димитрије Мијатов (42) пронађен је мртав у једној пекари у центру Београда, а полиција утврђује околности његове смрти. Димитрије се током учешћа у ријалитију није суздржавао и либио да прича о својој проблематичној прошлости, па је признао да је робијао по затворима у Грчкој и Доминиканској Републици. Причао је и о томе да је пљачкао радње и да је због тога завршио иза решетака.

Према биографским подацима доступним на интернету, Димитрије је рођен 1979. године у Београду и одрастао је дружећи се са жестоким момцима са улица Београда. Често је због тога упадао у проблеме.

„У Грчкој сам имао лажна документа, а у Доминиканској Републици сам скидао климе са зграда. Био сам организатор те акције“, „похвалио“ се Мијатов и додао да је због тога био 10 година у бекству.

Допунио га је цимер из ријалитија Милутин Радосављевић Мили, који је открио да је Мијатов опљачкао и једну старицу у центру Београда.

Његовим проблемима са законом није било краја.

Димитрије је иза себе оставио сина, који је недавно био веома болестан и коме су се борили за живот.

„Молите се за Николу, баш му је лоше. Боже, молим те, помози му“, написао је Мијатов тад на Инстаграму.

Мијатов је преживео рањавање, затвор, саобраћајне несреће, а једна од његових признања која су се чула у ријалитију билло је и то да био и у паклу дроге.

Димитрије је брат Филипа Мијатова, који је био учесник „Задруге“.