Прочитај ми чланак

Карлеуша извређала Секу Саблић: Види курву; Убрзо обрисала објаву

0

Певачица Јелена Карлеуша извређала је нашу легендарну глумицу Јелисавету Секу Саблић, а убрзо потом је обрисала свој Инстаграм стори.

Јелисавета Сека Саблић биће говорница на данашњем протесту „Србија против насиља“ који почиње у 18 часова испред Народне Скупштине. Карлеуша је на свом Инстаграму објавила скандалозни видео у којем изговара срамне увреде, а потом додала и натпис којим коментарише Секу Саблић.

„Ја када видим Секу Саблић како на протестима лупета како живи у ропству, а глуми у свакој могућој серији, рекламира све од уложака, стајског ђубрива, до банака и излази из фрижидера“, написала је Карлеуша.

Карлеуша је врло брзо обрисала ову објаву, али су њени пратиоци скриншотовали шта је написала и оштро осудили њен испад.

„На све то, треба да знате да она на овом снимку каже ‘Види ку*ву’ жени која је дословно национално благо ове земље. Стварно је у најмању руку простакуша и неартикулисана смећарка. Искрено се надам да ће да пропадне“, гласи један од твитова.

Карлеуша је раније вређала и друге глумце говорнике на протесту или критичаре режима Александра Вучића, а сама је пружила подршку СНС-у и била на њиховом контрамитингу.