Карапанџа писао Трампу: Лончар вас исмејао, тврди да Вучић има бољи углед од вас!

0

Ево видео српског министра здравља који вас је исмевао на српској телевизији пре неколико дана и тврдио да је председник Вучић добио респиратор који ви нисте могли да добијете, јер председник Србије има бољи углед од вас - написао је професор Раша Карапанџа на свом Твитеру, и таговао америчког председника Доналда Трампа!

Разлог Карапанџине поруке је гостовање министра здравља Златибора Лончара на Хепију код Миломира Марића.

– Држава ће наравно имати новац да купи ту вакцину када се појави. Сви ће хтети да купе ту вакцину, али не можете ви да у дану, недељи, месецу произведете толике милијарде вакцина колико ћете имати захтева. Неће се радити о новцу. Радиће се о угледу, а председник је показао какав има углед – рекао је Лончар, а онда га је Марић подсетио на респираторе и на ситуацију када су се набављали, што је Лончару био одличан шлагворт за наставак излагања, илити величања председника Вучића.

– Кад многи нису могли да набаве ни респираторе, ни заштитну опрему. Је л’ могао Трамп да набави респираторе, па пре је набавио Вучић него Америка респираторе и заштитну опрему. Трамп је лично звао овог произвођача Штефана Дрегера, па замислите Трамп зове лично њега, а код кога већ седи Меркелова и каже не може – рекао је, веровали или не министар здравља, и то је ову реченицу једва изустио од смеха.

Овај видео је очигледно озбиљно изиритирао Карапанџу, кад је одлучио да меншује на Твитеру председника Америке.

Чекамо Трампов одговор!

УКОЛИКО ИМАТЕ ЖЕЉУ ДА ПОДРЖИТЕ РАД ПРОДУКЦИЈЕ „ЦЕНТАР” И РАД ПОРТАЛА „СРБИН.ИНФO”, ДОНАЦИЈЕ МОЖЕТЕ УПЛАТИТИ ПУТЕМ СЛЕДЕЋИХ ЛИНКОВА:

ХВАЛА И БОГ ВАС БЛАГОСЛОВИО!