Прочитај ми чланак

Капетан Драган: Данила Вучића и мене напада новинарска гамад

0

Драган Васиљковић, познатији као Капетан Драган, изнео је низ оптужби и клевета на рачун медија који су на негативан начин извештавали о петицији за помиловање убице премијера Зорана Ђинђића, коју је покренула његова фондација.

Он је рекао да га новинарска гамад напада, као и Данила Вучића „јер ништа не могу да нађу његовом оцу“.

На конференција за медије „поводом грађанске петиције за помиловање ратног хероја Звездана Јовановића“, која се одржала у Прес центру Удружења новинара Србије, Капетан Драган се захвалио „патриотским медијима“ – Информеру, Пинку и Хепију, док је остале означио као „издајнике свога рода и продане душе“, који „добијају новац из Америке и Европе“.

– Више од 200 наслова у србомрзачким медијима је изашло у вези са петицијом за помиловање ратног хероја Звездана Јовановића. Та гамад која мрзи све српско назива ме ратним злочинцем. Ви нисте новинари нити људи, и то знају сви у Србији – поручио је Капетан Драган, додајући да очекује подршку свих патриотских организација.

Он се захвалио Левијатану на несебичној подршци, и чувању штанда на којем су се сакупљали потписи за помиловање Јовановића.

Вођа Левијатана Павле Бихали је на конференцији наставио у истом маниру претњи и таргетирања, наводећи да „никада неће заборавити“ човека који је упро прстом у Капетана Драгана. Бихали је рекао да је то човек који подржава Маринику Тепић „и њене усташке ђаволе“.

Упитан о његовим везама са Данилом Вучићем, иако је о њима сам причао (да су му син председника Србије и делије поклониле 30 хиљада долара, кола и стан), Капетан Драган је рекао да је бављење тиме „типично за издајнике“. Он је, алудирајући на Данас, рекао да издајнички новинари траже да се испита порекло тог новца.

– Када не могу да ударе на Вучића, спомињу му сина. Данила сам упознао када ме је сачекао као део делегације након изласка са тринаестогодишње робије. Тада сам добио врећу пара, не знам да ли је Данило нешто у њу ставио, можда врло мало. Њега нападају јер је сачекао свог хероја – рекао је Капетан Драган.

Због чега је Удружење новинара Србије уступило свој Прес центар човеку који тражи помиловање за убицу премијера и означава новинаре као „издајнике и стране плаћенике“, нисмо добили одговор из УНС-а.

УКОЛИКО ИМАТЕ ЖЕЉУ ДА ПОДРЖИТЕ РАД ПРОДУКЦИЈЕ „ЦЕНТАР” И РАД ПОРТАЛА „СРБИН.ИНФO”, ДОНАЦИЈЕ МОЖЕТЕ УПЛАТИТИ ПУТЕМ СЛЕДЕЋИХ ЛИНКОВА:

ХВАЛА И БОГ ВАС БЛАГОСЛОВИО!