Прочитај ми чланак

Како је у Бгд убијен брат министра: Скакали му по глави, хтели да га пале бакљом

0

Ђ. М. (40) из Бања Луке који живи у Београду, брат потпредседника Владе Федерације БиХ и министра развоја и предузетништва Војина Мијатовића, убијен је јуче у дечијем паркићу на Вождовцу, а како Телеграф сазнаје, њему је пукла лобања јер су му осумњичени скакали по глави и хтели су да га запале бакљом!

„Изашао је да одбрани своје дете, а они су га заскочили, скакали му по глави, хтели да га запале бакљом, али то нису успели. Урадили су му све што су могли. Он је човек који се никад није потукао. Страшно, иза њега је остало двоје деце“, рекао је извор близак истрази за Телеграф.

Након што је објављена вест у региону, тек данас је и у домаћим медијима објављена вест да је у Ургентном центру у Београду умро Ђ.М, тек данас су се званично огласили и МУП и Више јавно тужилаштво у Београду, а за починиоцима се трага још од јуче.

Како је „Телеграф.рс“ објавио, јуче око 18 сати дошло је до свађе и туче у дечијем парку на Вождовцу. Несрећног оца и брата министра је позвао син у помоћ јер му је група младића отела лопту и није желела да му је врати. Потом су напали и оца и убили га од батина и покушали да запале бакљом. Ђ.М. је успео да дође до своје зграде где му је позлило и супруга га је затекла у тешком стању кад је сишла видећи да га дуго нема, Хитна помоћ је дошла, али повреде су биле толико тешке да је умро два сата по пријему у болницу.

Његов рођени брат Војин Мијатовић из Бања Луке, који обавља функцију потпредседника Владе Федерације БиХ и министра развоја и предузетништва, опростио се од њега на Фејсбуку и констатовао да је убиство у дечијем парку на Вождовцу „саставни део игре која се зове живот“.

„Путуј брате мој, на неко лепше место. Јуче је у Београду убијен мој млађи брат.
Све што би сада рекао нема смисла, јер ово што се десило свакако нема смисла. И ово је нажалост саставни део игре, која се зове живот. Људи моји добри хвала свима који се јављате, чувајте себе и људе око себе“, написао је на Фејсбуку.