Прочитај ми чланак

Јурић једном поруком отрезнио Крстића: Твоја и Вучићева борба „за нашу децу“ ФОТО

0

Твит маркетиншког стручњака Небојше Крстића да је "доктор Панић борац против короне као што је Јурић против педофила" изазвао је осуду јавности, а Игор Јурић је за саветника председника Србије Александра Вучића имао адекватан одговор.

На Крстићеву индиректну увреду, председник Фондације Тијана Јурић одговорио је „као што се ти и твој шеф Александар Вучић рецимо борите “За нашу децу” са Косова“ .

Јурић је као доказ додао фотографију која је у јеку изборне кампање узбуркала јавност када је Српска напредна странка представила нови предизборни спот у којем су на мапи Србије изоставили Косово и Метохију.

Тада се постављало питање, да ли је у питању нека скривена порука или директно одрицање од српског становништва на Космету, нарочито деце јер је предизборни слоган СНС-а био „За нашу децу“.

Крстић је својим недавним твитом напао људе који се боре за опстанак здравственог система у доба кризе, али и оне који дижу глас против педофилије и свега што ова власт није у стању да победи.

Како је и сам Јурић рекао, овакви коментари Небојше Крстића не изненађују и вероватно „долазе директно од Александра Вучића, а не самог Крстића“.

– Ја сам у неколико наврата показао колико су моје намере искрене и свака друга помисао да ту има било каквог интереса је за мене лично – срамна – истакао је Јурић.