Прочитај ми чланак

ЈОЦА КОЈЕГ СУ ПРЕВАРИЛИ Албанка и проводаџија: Желео бих само једно дете да имам

0

Јовица Кричак (43) из села Жуња, код Бруса, желео је да пронађе љубав свог живота, ожени се и оснује породицу, међутим, сада је видно разочаран јер га је преварио један проводаџија у мају прошле године.

Наиме, како смо већ писали, Јоца је желео да се ожени али како ниједна девојка није хтела да се уда на село, породица Кричак се одлучила да позове проводаџију. Његова мајка Божурка испричала је у мају прошле године да се Албанка једног дана само покупила и отишла, те да сумња да је имала договор са проводаџијом из Србије и да су вероватно поделили паре.

Foto: Youtube

Како је прошло скоро годину дана од тада, позвали смо Јовицу да проверимо шта се даље дешавало, као и да ли је коначно нашао љубав свог живота.

Међутим, оно што смо чули јесте велико разочарење у његовом гласу и само једна жеља.

– Чувам овце. Тачно је да су ме преварили. Она је сада ваљда у Ваљеву. Узели су паре и нестали. Жену после нисам ни тражио. Немам више воље, свака следећа је све гора. Све су отишле у град, мислим се како даље. Ниједна неће на село – прича Јовица за Курир разочараним гласом.

Овај скромни човек жели само неког поред себе са ким ће да оснује породицу.

– Тражим нормалну жену за породицу. Да се слажемо, поштујемо, да се питамо заједно, једно дете барем да имамо – каже он за Курир.

Како даље сетно прича, жена у кући не би морала да ради све сама.

– Радила би само око куће и само оно што може. Ништа претерано, ту је и моја мајка, не би морала сама да ради. Њу не би чекао тежак посао, ништа нарочито. Ето, мало око куће да помогне.

На питање да ли и даље тражи Албанку, Јовица каже да ништа није искључено.

– Кад немам никог свог… Само бих да имам неког поред себе, неког у кога ћу да имам поверења, да нисам сам – рекао је Јовица за Курир.