Прочитај ми чланак

ЈЕЗИВО: Монструми мучили па обесили пса!

0

У селу Опланићи надомак Краљева уочен убијени мешанац, али док је полиција стигла, леш је нестао.

Насиље над животињама, нажалост, не јењава, а монструми не престају да шокирају морбидним мучењем!

Последње у низу које је узнемирило јавност збило се у месту Опланићи, у близини Краљева. Фотографије мученог, а потом обешеног пса преплавиле су интернет и изазвале срџбу свих који су их видели.

Недужан пас угинуо је у најгорим мукама, а како сазнајемо, полиција сумња на два човека која су већ одраније позната по сличним злоделима, злостављању незаштићених животиња.

Данијела Јовић из краљевачког Удружења „Спаске“ каже за Курир да ју је јуче позвала жена која је затекла језиву сцену и то фотографисала.

– Жена је одмах звала комуналну полицију, међутим, они су рекли да то није њихова надлежност. Пријавила је све ветеринарској инспекцији. Звали смо одмах полицију, међутим, док смо са њиховом екипом стигли до тог места, лешина пса је нестала. Полицајац је рекао да га је сигурно починилац однео – наводи Данијела.

Она ће поднети пријаву.

– Према сазнањима која имамо, сумња се на два човека из тог места, а једног од њих је та жена и видела тог јутра. За једног од њих се прича да иначе по селу поставља замке за псе и да их мучи. Слике су језиве, цео дан нисам могла да се смирим. Пас је већи и неко то није могао сам да уради, види се да је прво тучен па обешен – објашњава Јовићева за Курир.