Јесење промоције Златибора

0

Туристичка организација Златибор у наредном периоду организује неколико промоција којима најављује предстојећу зимску сезону и промовише туристичке потенцијале и атракције "златне" планине.

За потенцијалне госте и српску дијаспору из Аустрије, Туристичка организација одржаће промоцију Златибора у Бечу, 17. октобра 2019. године. Презентација ће бити одржана у 19.00 часова у „Идеа Хоусе“ медија центру у Бечу у организацији Амбасаде Републике Србије, Представништва Републике Српске и Заједнице српских клубова у Бечу, а поред Златибора своје потенцијале представиће и Олимпијски центар Јахорина.

Предстојећи викенд такође ће бити у знаку промоција јер се Златибор представља и гостима из Босне и Херцеговине. У недељу 20. октобра у Брчком, ТО Златибор припрема „планински доручак“ по коме је препознатљив. Догађај се одржава у организацији серијала „Кухињица“, Удружења Хотелијера Брчко дистрикта и Владе Брчко Дистрикта. Догађају ће присуствовати преко 80 новинара и представника медија, не само из Босне и Херцеговине, већ из целог региона.