Прочитај ми чланак

Издајнички режим блокиран на 2 сата, СНС шљам добио батине, Вучић побегао! ВИДЕО

0

У центар Београда, али и са новобеоградске стране, окупља се све више људи, који ће блокирати ауто-пут на мосту Газела. Блокаде се одржавају у више од 50 градова Србије! Пратите дешавања уживо на сајту и "јутјуб" каналу "Србин инфо".

Србија је пуна Црних, народ више нико неће моћи да напада!

Грађани се полако разилазе са свих локацијама у земљи које су биле блокиране од 14 сати.

16.00- Мотоциклом на демонстранте

Мотоциклиста Исток К. активиста СНС залетео се мотоциклом на демонстранте у Врању. Са стране су били присутни полицајци и инспектори у цивилу, али и мања група мушкараца са капуљачама и маскама.

15.57- „Председник се сакрио у мишју рупу“

Вучић је истакао да неће да се када је реч о проблему Рио Тинта додворава било коме, као што се и не плаши било кога, и подсетио да је позвао и оне који су увек били најгласнији у протесту да дођу на овај разговор, а да је њихов избор хоће ли.„Овде сам да одговарам на питања. Желео сам да одржим ова разговор у школи у Драгињцу, али ми је речено да је боље у црквеном дому. Хоћу да разговарамо, да анализирамо сваки проблем и покушамо да дођемо бад до неких решења“, поновио је он.

Мештани окупљени на улици кажу да се председник сакрио у мишју рупу уместо да заступа интересе народа.

15:05 Крај блокаде на Панчевачком мосту

Како јавља репортер, саобраћај на и око Панчевачког моста се полако нормализује, у функције је једна трака. Блокада је прошла без инцидената.

14:43 Возила покушала да пробију блокаду на Салвији, демонстранти их зауставили

Једној демонстранткињи оштећен је бицикл када је једно возило на Славији покушало да пробије блокаду. Повређених није било.

14:35 На блокади и Драган Ђилас и Мариника Тепић, али и лидер Двери Бошко Обрадовић.

14:29 Славија – река народа

14:06 Блокиран Панчевачки мост

14:05 Блокиран кружни ток код општине Нови Београд, блокирана Славија

 

Демонстранти блокирају раскрсницу новом метод – перманентног прелажења пешачког прелаза. Како јавља репортер Нова.рс, блокирана је и Славија.

14:00 Пристижу грађани и из правца Кнеза Милоша, у правцу Мостарске петље

Репортери Нова.рс јављају да поједини возачи покушавају преко зелених површина да заобиђу блокаду – један комби се заглавио. Грађани су се окупили и испод Панчевачког моста, али за сада тамо саобраћај тече новрмално.

13:40 – Група студената и млађих демонстраната успела је да се са новобеоградске стране пробије и блокира ауто-пут!

13:30 – У центру се окупљају ратни, војни ветерани који ће да подрже народ у протестима.

13:20 – Све је више народа у центру Београда

13:15 Почело окупљање и код Ушћа

Код ТЦ Ушћа се окупљају студенти. Михаило Вујић, студент биологије, каже да је дошао да се успротиви изградњи рудника литијум „Не плашим се нереда и инцидената“, каже Михаило за Нова.рс.

13.14 – Прогон новинара Vranje news

Полиција је данас покуцала и на врата редакције независног портала Врање неwс и оптужила њихове новинаре да су организатори протеста.

13:11- Немања Шаровић блокирао Мердаре

Председник покрета „Љубав, вера и нада“ и бивши истакнути члан Српске радикалне странке Немања Шаровић блокирао је данас пут у близини Мердара заједно са још неколико грађана.

Адвокати, који су се придружили народу у протестима, тренутно блокирају Председништво Србије. Пратите дешавања уживо на сајту у „Јутјуб“ каналу „Србин инфо“.

Они су се окупили испред канцеларије Александра Вучића, а велики број адвоката се јавио у току данашњег дана да ће бесплатно помоћи било ког демонстранта, уколико то буде било потребно.

Такође, народ долази у великом броју у центар Београда, па су већ видљиве групе на Тргу Републике и осталим пунктовима.