Прочитај ми чланак

Ивановић пријавио Сарапу због претњи смрћу

0

Новинар Иван Ивановић пријавио је Предрага Сарапу, телевизијског водитеља, полицији и тужилаштву због претњи које му је упутио у телефонском разговору, преписци али и на твитеру, пише лист Данас.

– На све његове увреде и претње одговорио сам му тако што сам му послао линк са Селаковићевом изјавом и рекао ‘расправи то са Селаковићем’ а не са мном. Он ми је на то одговорио: Ти си мој. На питање шта мисли под тим, узвратио је знаком питања и крстачом. Потом је на твитеру изашла петња да ће су част одбранити крвљу – рекао је Ивановић, за Данас.

PRINTSCREEN

Ивановић је објаснио да је затим позвао полицију и отишао у полицијску станицу, као и у Тужилаштво за високотехнолошки криминал.

– Ко може да ми гарантује да Сарапа неће кад се напије да узме пиштољ и да пуца у мене?! Или да пошаље неке хулигане да ми ломе ноге – упитао је Ивановић.

Данас пише да Сарапа није одговарао не позиве и поруке тог листа, нити се телевизија Пинк огласила продом његових претњи.

Лист наводи да је до овога дошло након што је министар спољних послова Србије Никола Селаковић изјавио „да није било Стефана Немање не бисмо били Срби, не бисмо се презивали на ић“, на шта је Ивановић у шаљивом тону на твитеру прокоментарисао:

– Сарапа није Србин?! У шоку сам, уз низ смајлија.