Прочитај ми чланак

ИНДИЈАНСКИ ПОГЛАВИЦА КОМАНЧА: Срби су последњи Мохиканци на планети!

0

poglavica komanca o Srbima

Др Дејвид Јегли (лево на слици), Команч чији је пра-прадеда био велики вођа тог племена Зли Орао (Bad Eagle, десно на слици) је устао у одбрану Срба и Србије.

„Срби су проглашени варварима од стране Запада, а у ствари су родољуби и хришћани, који су хтели заштити своју земљу и имовину“, пише Јегли у свом чланку „Србија: лекција модерном свету„.

„Све до данас, због либералних, пристрасних медија, вец́ина људи у свету не зна шта се догодило Србији. Превара, корупција, и неправедна међународна пљачка једне нације није препозната нити кажњена. Да ли је то судбина сваког народа који се суочава са сличним проблемима?“, пише он.

„Ради се о криминалу, хероину, и албанским муслиманима. Тако је Косово постало „независна“ држава, хероинска уточиште за корупцију. Медији никад нису поменули зла која су подлога независности Косова. „Етнички Албанци“ који су масовно имигрирали на српско Косово су чак представљени као жртве! Ко год им је помогао испао је херој, праведник, независно о стварности.

Србија је означена као варварска, а у стварности Срби су једноставно бели хришћански националисти и патриоте, који покушавају да задрже оно што им припада. Либерални запад то не оправдава.“

У наставку пише како нова Вучиц́ева власт, инсталирана од запада, покушава свим силама увуц́и Србију у ЕУ, те како су Срби, називајуц́и своје сународнике на Косову ултра-националистима, издали Србију.

„Последњи Мохиканци, тако сам једном назвао те српске патриоте. Они су хришћани, српски православци. Њих нападају муслимани, либерали, и западњачка машинерија дроге. Бели хришћани су „оут“, муслиманска тиранија је „ин“. Западне владе, укључујуц́и америчку, преферира потоње.“

Свој текст закључује речима: „Можемо само молити за Божју интервенцију. Кад су родољуби у мањини, кад је цео свет против њих, како могу одбранити своје власништво? Кад родољуби имају мање људи, мање новца, мање пушака, највише чему се могу надати је „резерват“, попут америчких индијанаца.“

„Да ли је то оно где част на крају завршава, у резерватима?“

Поглавица је до сад објавио бројне чланке о Србији, насловљене „Сорос у Србији: завера за пљачку“, „Издана Србија“, „Срби, последњи Мохиканци?“, „Киргизи, Срби и Индијанци“, „Бела кућа слави злочине над Србима“, „Бил Клинтон добио награду од анти-хришц́анских албанских муслимана“, и бројне друге.

Др Јегли је, иначе, власник неколико универзитетских диплома, укључујући угледни Универзитет Јејл и Емори Универзитет, а докторирао је уметност на универзитету у Аризони. Поред класичне музике и компоновања, предавао је хуманистичке науке и уметност на неколико универзитета у Оклахоми. Бави се компоновањем класичне музике и проминентни је аутор и ултраконзервативни политички коментатор .

У својим текстовима углавном напада муслимане и заступа вредности белог и хришћанског света. Он је заступник конзервативне струје међу америчким интелектуалцима индијанског порекла.

Његов пра-прадеда, Зли Орао, био је велики поглавица који је у доба дивљег запада као дечак заробљен од белаца и део живота је провео међу њима, те је, вративши се у племе, свестан предности и мана белог света, склопио трајан мир са белцима и увео своје племе у модерни бели свет, задржавајући идентитет и традицију.I

Извор: Дневно.рс