Прочитај ми чланак

Крстић: Скоро цела репрезентација је дала новац за Тијану!

0

srbija_620x0(Новости)
Првобитна идеја била је да се то уопште не објављује, али је дошло до Твитера, па су медији пренели. Нисам хтео ништа да причам док не уплатимо новац, што смо данас урадили – каже кошаркаш ЦСКА.

КСС: Тражи се селектор
Капитен кошаркашке репрезентације Србије Ненад Крстић рекао је данас да није тачно да су само он и Милош Теодосић из Србије дали новац за хуманитарну акцију „Срце за Тијану“, већ да је то учинила скоро цела репрезентација.

– Нисам могао да спавам два дана због те информације која се, не знам ни ја како, појавила. Испало је да смо само Теодосић и ја дали новац, а у ствари је било нас 13 из репрезентације. Много сам се ружно осећао према свим момцима који су показали хуманост, а само смо нас двојица добили неке симпатије, а то никоме није био циљ – рекао је Крстић.

У Србији је покренута широка акција сакупљања новца за трансплантацију Срца осмогодишњој девојццици Тијани Огњановић, која је добила широк одзив. Пре два дана се у медијима појавила информација да је двојац из ЦСКА организовао своје саиграче и сакупио 100.000 долара.

– Није то тачно, новац је дала скоро цела репрезентација, нас 13: Владимир Мицов, Зоран Ерцег, Милош Теодосић, Немања Бјелица, Душко Савановић, Иван Паунић, Александар Рашић, Дејан Мусли, Владимир Лучић, Стефан Марковић, Владимир Штимац, Миленко Тепић и ја – рекао је Крстић.

Центар московског ЦСКА казао је да нико није ни желео да се ова информација објављује, али да је она дошла у јавност путем друштвене мреже Твитер.

– Ми јесмо покренули остале играче, али је првобитна идеја била да се то уопште не објављује, али је дошло до Твитера, па су медији пренели. Нисам хтео ништа да причам док не уплатимо новац, што смо данас урадили – рекао је Крстић.