ХОРОР НА ИНФЕКТИВНОЈ Паценијенти леже поред разбијених прозора, нема грејања

0

Док најављујемо напад на коронавирус и хвалимо се никад бољим условима за домаће здравство, у исто време пацијенти на Инфективној клиници у Београду бораве у нехуманим и потенцијално опасним условима.

Редакцији „Србин инфо“ се јавила пацијенткиња (име познато редакцији) која тренутно лежи на Инфективној клиници у којој, како каже, нема грејања, а пацијенти се лече поред разбијених прозора, иако је напољу снег, а температура испод нуле!

– Поред кревета на којем лежим је разбијен прозор, грејања нема, покривена сам преко главе, стално ознојена, па кад лекари морају да ваде крв или улључе инфузију, ја се у том стању тресем од хладноће.

Док ми породица није донела све шта треба, сестре нису имале ни чашу за воду, ни тоалет папир .Изаћи у тоалет је ужасан напор, о туширању нема ни говора. Болница је у распаду, можда и са плафона падне неки део. С друге стране, особље чини све што може и увек су на располагању – каже за наш портал пацијенткиња на Инфективној клиници.

УКОЛИКО ИМАТЕ ЖЕЉУ ДА ПОДРЖИТЕ РАД ПРОДУКЦИЈЕ „ЦЕНТАР” И РАД ПОРТАЛА „СРБИН.ИНФO”, ДОНАЦИЈЕ МОЖЕТЕ УПЛАТИТИ ПУТЕМ СЛЕДЕЋИХ ЛИНКОВА:

ХВАЛА И БОГ ВАС БЛАГОСЛОВИО!