Прочитај ми чланак

Хомосексуалци и транссексуалци бесни: Нећемо гласати за Двери !

0

pederi

Геј стрејт алијанса (ГСА) позвала је бираче да не слушају Бојана Пајтића и ускрате свој глас коалицији ДСС-Двери на поновљеним парламентарним изборима.

Како наводе у ГСА, они су одлуком Бојана Пајтића да подржи ДСС и Двери „непријатно изненађени“.

– ГСА наглашава да део бирача Демократске странке који ће изаћи на горе поменуте поновљене изборе сигурно чине и ЛГБТ особе и овим путем их позива да не слушају Бојана Пајтића и да не гласају за покрет Двери – наводе у овој организацији.

Они замерају покрету Двери на, како кажу „отвореној хомофобији“.

-Наиме, покрет Двери је организација која је себе у последњих неколико година изградила управо на отвореној хомофобији (о чему је ГСА годинама упозоравала и то износила у својим извештајима), а које се никада није одрекла.

Притом, ГСА под овим не мисли само на њихове добро познате негативне ставове према ЛГБТ популацији већ и на механизме које су практиковали како би на противљењу основним људским правима ЛГБТ особа, као што је на пример слобода окупљања, јачали своју организацију ширећи своју мрежу кроз акције, петиције и сл. и да би на крају од невладине организације прерасли у политичку странку – објашњавају у ГСА.

 

УКОЛИКО ИМАТЕ ЖЕЉУ ДА ПОДРЖИТЕ РАД ПРОДУКЦИЈЕ „ЦЕНТАР” И РАД ПОРТАЛА „СРБИН.ИНФO”, ДОНАЦИЈЕ МОЖЕТЕ УПЛАТИТИ ПУТЕМ СЛЕДЕЋИХ ЛИНКОВА:

ХВАЛА И БОГ ВАС БЛАГОСЛОВИО!