ХИТ „Да те упознам Вучићу са твојим гласачима“

0

Огорчени грађани Србије изоловани у кућама не виде излаз из тешке ситуације и без ичије помоћи.

На друштвеним мрежама све је више снимака узнемирених и депримираних грађана Србије који поштују правило „Остани код куће“, али притом нити имају извор прихода за то време, нити добијају било какву помоћ.


Међу онима који психички већ посустају је и велики број некадашњих гласача Српске напредне странке који су јако разочарани својим (бившим) председником.

Попут Прлета, једног од дојучерашњих симпатизера лика и дела Александра Вучића.

„Вучићу, председниче, оче наш. Што нам командујеш како треба да се изолујемо. Где су те вакцине и где је та храна, љуби те твој Прле. За тебе сам гласао и ти овако наређујеш полицији и неће полиција да дође да ми да социјално, неће нико ништа да нам помогне. Не радим, требало је да средим виноград човеку, да ми плати 33.000 дневницу а ја немам шта да једем. Шта да ја радим овде у кућу са жену и четворо деце? Објасни ми Вучићу, шта треба да радим – пита се Прле.

Потом констатује да је већи човек био покојни премијер Србије Зоран Ђинђић него ико.

– Дао је главу за Србију, а шта ти дајеш и за кога? Каква епидемија кад ћу да умрем од глади, брате. Љуби те бата од глади ћемо да умремо. Три дана леба нема, кромпир нема. Докле ће овако да буде? Зашто се не ангажујеш да нам дају да једемо и пијемо. Нећемо умрети од вируса него од глади. Немамо цигаре, ни леба. Љубим те, Вуле, ангажуј се. Сви су заузети и свако гледа своју неку епидемију – љутито каже Прле и окреће се проблему с маскама.

РАТ СНС-СПС Вучић напао Тончева због отпуштања радника. Тончев: Председниче, извини, неће бити отказа

– Једна маска треба да се носи два сата, а они нам дали једну, а треба 100 да нам дају. Лекова немам, где су те вакцине, милијарде, милиони. Ко то гради, пљачка? Докле, бато? За кога ратујем? У војсци сам био. Је л’ хоће да буде грађанског рата, да пљачкамо, да се поубијамо међусобно, ко има да отима. Не желим да идем у затвор. Хоћу да једем. Чему ово? Каква епидемија, дај да једем. Хоћу да умрем жив, сит, а не гладан. Како ти није жао да плашиш народ? Каква епидемија…умире се од сиде, од рака а не од овог. Дајте храну, шта је бре ово – бесан је Прле.

УКОЛИКО ИМАТЕ ЖЕЉУ ДА ПОДРЖИТЕ РАД ПРОДУКЦИЈЕ „ЦЕНТАР” И РАД ПОРТАЛА „СРБИН.ИНФO”, ДОНАЦИЈЕ МОЖЕТЕ УПЛАТИТИ ПУТЕМ СЛЕДЕЋИХ ЛИНКОВА:

ХВАЛА И БОГ ВАС БЛАГОСЛОВИО!