ХИЉАДЕ ЉУДИ шетало Београдом због миграната: Вучићеви медији не смеју да прикажу!

0

Београдом је у недељу 8. марта, шетала до сада најмасовнија народна патрола против мигрантског насиља.

Хиљаде људи је послало јасну поруку властима да неће толерисати инциднете, пљачке и нападе на грађане Србије и да ће уколико режим не буде прихватио да одбрани своје грађане, морати сами да се организују због безбедности на улицама.

Масовна народна патрола је прошетала до делова Београда где су мигранти у последње време изазивали инциденте. Иако је цео скуп снимала америчка агенција „Асошијетед прес“, државна телевизија Мађарске, па чак и федерације БиХ, режимски медији у Србији су потпуно игнорисали овако масовни скуп у центру Београда!

Очигледно је да РТС, као и остали сервилни портали и телевизије Александра Вичића, не смеју да кажу ни реч о овом проблему и да се режим плаши оваквих протеста. Иако протест није био политички мотивисан (на њему је изражена подршка и литијама у ЦГ), окупљени су ипак извикивали пароле против Александра Вучића и Српске напредне странке.

О данашњим народним патролама једино је у текстуалној форми известио прозападни и од Запада финансирани Радио Слободна Европа, али је извештај заправо био напад и осуђивање народног самоорганизовања.

Шта су за наш портал изјавили Београђани који живе у најугроженијим подручјима где се окупљају емигранти, а који су данас учествовали у протестној шетњи, погледајте у видео прилогу.

УКОЛИКО ИМАТЕ ЖЕЉУ ДА ПОДРЖИТЕ РАД ПРОДУКЦИЈЕ „ЦЕНТАР” И РАД ПОРТАЛА „СРБИН.ИНФO”, ДОНАЦИЈЕ МОЖЕТЕ УПЛАТИТИ ПУТЕМ СЛЕДЕЋИХ ЛИНКОВА:

ХВАЛА И БОГ ВАС БЛАГОСЛОВИО!