Прочитај ми чланак

Хаос на граници, мигрантско насиље експлодирало! Мароканац Дух шеф миграната у СРБ

0

Саопштење Народних патрола поводом ситуације са мигрантима у Суботици и широм Србије:

– Мигрантски босови, који координишу мигрантску руту, живе у изнајмљеним становима и хотелима. Не тако ретко врше насиље над својим земљацима, које третирају као потрошну робу за експлоатацију. Пљачкају их на све начине и спроводе над њима своје личне сурове законе . Ови други, такође, немају намеру да поштују наше вредности, па тако опљачкани од својих шефова, из напуштених кућа вребају где шта могу да украду или отму од наших мештана и суграђана.

Главни међу мигрантским босовима био је донедавно Мароканац звани „Дух“, који је очигледно радио са нашим службама безбедности, а који је, у међувремену, нестао без трага. Остали мигрантски шефови, оставши без свог шерифа, стално у међусобној свађи, изазивају попут Духа хаос на терену, па је поново у порасту мигрантско насиље. Пред очима свих нас направљен је систем, унутар државе, за који нико у Србији не зна колико ће све да нарасте у правцу насиља.

Ми то нећемо гледати са стране. Подсећамо и „министра“ Вулина да је пре шест месеци изјавио „да полиција у Србији неће дозволити ни један илегалан камп”.

Ево господо јавно ћемо вам зато приказати неколико, почевши од овог са железничке станице у Суботици.

Реагујте или ћемо ми….

УКОЛИКО ИМАТЕ ЖЕЉУ ДА ПОДРЖИТЕ РАД ПРОДУКЦИЈЕ „ЦЕНТАР” И РАД ПОРТАЛА „СРБИН.ИНФO”, ДОНАЦИЈЕ МОЖЕТЕ УПЛАТИТИ ПУТЕМ СЛЕДЕЋИХ ЛИНКОВА:

ХВАЛА И БОГ ВАС БЛАГОСЛОВИО!