Прочитај ми чланак

ФАРСА: МУП нуди 500.000 за податке о особи која је пратила жену Предрага Малог

0

Директор полиције Владимир Ребић расписао је награду од 500.000 динара за пружање информација које ће омогућити идентификовање мушкарца за ког се сумња да је угрожавао сигурност М.А. и њене шестомесечне ћерке, саопштено је данас.

„МУП интензивно трага за непознатим мушкарцем имајући у виду да се, у складу са налогом Првог основног јавног тужилаштва у Београду, спроводе предистражне радње због сумње да је он угрозило живот и тело М.А. и њене шестомесечне ћеркице, па у циљу идентификовања овог лица, позивамо грађане да пруже потребне информације о особи чију фотографију уједно достављамо“, навело је министарство у саопштењу.

Грађани који имају тражене информације могу да се пријаве на број телефона 064/724-1019.

У саопштењу се не наводи о којем случају је реч али се у јавности већ неколико дана помиње да је непознати мушкарац данима уходио невенчану супругу брата министра финансија Предрага Малог док је шетала дете.

Њени иницијали одговарају иницијалима особе поменуте у саопштењу министарства.

Подсетимо, дан након што је КРИК објавио да Предраг Мали већ пет година вози „ауди“ у власништву фирми српских бизнисмена Ивана Бошњака и Стојана Вујка, више таблоида објавило је фотографије особе за којом трага МУП, наводећи да је реч о новинару КРИК-а који је наводно пратио невенчану супругу Предрага Малог.

КРИК је такве наводе демантовао речима да особа која се види на снимцима сигурносних камера, а које коисте таблоиди, није њихов ни сарадник ни новинар.

                    ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!