Епилог туче полицајке и продавачице на пијаци: Једна завршила на Ургентном, а…

0

Полицајка која је добила ударац данас на Видиковачкој пијаци завршила је у Ургентном центру, a продавачица која је ударила одведена је у станицу полиције у Раковици

Полицајкакоја је добила ударац данас на Видиковачкој пијаци завршила је у Ургентном центру. Полиција је у међувремену пронашла продавачицу с којом је полицајка дошла у сукоб и она је одведена у станицу полиције у Раковици.

Фото: Принтскрин Twitter

Сукоб се догодио око 11.20 часова. На снимку се чује да се говори да продавачица треба да остане ту док не стигне полиција, али она жели да оде говорећи да мора да иде кући, ге је „чекају мала деца“.

Продавачица је покушавала да ствари које је продавала убаци у кофер, али су неке испале, а она се изнервирала због тога, опсовала и кренула ка милицајки.

Потом је замахнула ка милицајки и ударила је по лицу. Она је успела да остане на ногама, али секунд касније, као да је изгубила равнотежу и пала на бетон. Остала је да лежи с лицем окренутим надоле.

Улична продавачица је потом побегла оставивши кофер.

УКОЛИКО ИМАТЕ ЖЕЉУ ДА ПОДРЖИТЕ РАД ПРОДУКЦИЈЕ „ЦЕНТАР” И РАД ПОРТАЛА „СРБИН.ИНФO”, ДОНАЦИЈЕ МОЖЕТЕ УПЛАТИТИ ПУТЕМ СЛЕДЕЋИХ ЛИНКОВА:

ХВАЛА И БОГ ВАС БЛАГОСЛОВИО!