Прочитај ми чланак

EKСКЛУЗИВНО Снимак из Скупштине 7. јула 2020: Полиција брутално туче Дамњана!

0

Седмог јула 2020. год смо изборили да више не будемо у "полицијском часу". Супроставили смо се и од тад само једина земља у региону "ЕУ" чији народ више није био затваран, наглашава Дамњан Кнежевић (Народне Патроле) поводом двогодишњице од највећег протеста последњих година - Ивањданског устанка.

„Пробијање кордона и упад у Народну Скупштину је мотивисао преко 40.000 Срба да изађу на улице Београда а у наредним данима и у осталим већим градовима.

Директор полиције, Владимир Ребић је мене, Дамњана Кнежевића, означио у медијима као главног организатора и издао наредбу свим полицијским управама у земљи за хитно привођење. На тај начин ми је нацртана мета која стоји дан данас. После тог дана је СНС више пута злоупотребљавао МУП како би мени и мојој браћи опструисао кретање (деловање), привођен сам само да би ми слали којекакве поруке. Слали су и људе са друге стране закона.

Овај снимак, који сам добио пре десетак дана, на свом суђењу које је у току и за које ми прете са максимално 12 година затвора, избацујем у јавност како би запушио уста свим НВО структурама које претходне две године измишљају моју наводну повезаност са режимом и МУП-ом. Љубоморни су на снагу наше братије и поштовање које уживамо у народу, а добили смо га делима.

Сметамо Сорошевим круговима јер они треба да контролишу власт, опозицију и сваки бунт у Србији. Ишло се дотле да су пуштане приче како нисам имао никаквих повреда. Шта је требало да скидам мајицу и показујем отоке? Нисам хтео јер сам својим очима видео озбиљније повређене људе од мене у притвору. Такође обавештавам јавност да ћу покренути тужбу против полиције за прекомерну употребу силе где сам Божијом вољом остао без већих последица.

И за крај, волео бих да се сви пљувачи охрабре, супротставе па да им се пружи прилика да „сарађују“ са полицијом као ја на овом снимку и свих ових година“.

Пре или касније истина нађе свој пут.

Дамњан Кнежевић Народне Патроле