Прочитај ми чланак

Думановић о случају нестанка девојчице у Бору: Осумњичени искористио траљавост…

0

Посматрајући истрагу, коју уместо да воде прави професионалци, водили су је медији, те је од свега направљена једна трагична представа, обрт у случају нестанка малолетне Д. И. из Бора потпредседник Новог полицијског синдиката Милан Думановић оцењује као логичан след догађаја.

“Осумњичени је искористио могућност коју му закон даје да негира кривицу и тако искористи траљавост рада тужилаштва и полиције”, каже Думановић.

Подсећамо, осумњичени за убиство девојчице из Бора, који је данас саслушан у Вишем јавном тужилаштву у Зајечару, негирао је да има било какве везе са убиством које му се ставља на терет.

Како је за Данас потврђено из Вишег јавног тужилаштва у Зајечару осумњичени С. Ј. је у потпуности негирао да има било какве везе са нестанком и убиством девојчице из Бора, за шта је осумњичен.

Он се до данас бранио ћутањем, а пре око недељу дана је преко свог браниоца затражио да изнесе своју одбрану у тужилаштву.

Девојчица Данка Илић је нестала 26. марта у Бањском пољу код Бора.

Полиција је, након 10 дана потраге и детаљних провера свих трагова и информација, ухапсила двојицу мушкараца из Бора, за које се сумња да су девојчицу ударили аутомобилом, а затим њено тело ставили у гепек кола и однели на депонију.