Прочитај ми чланак

Др Несторовић: Сад се не бојимо короне, већ епидемије смрти и болести од вакцина!

0

У западној Европи корона експеримент контроле становништва је успео, у неким земљама делимично али је све то само иницијални експеримент који нас уводи у још дубљу и суптилнију контролу, каже професор доктор Бранимир Несторовић.

Доктор је и поред читаве ситуације оптимистичан и сматра да иако ће глобалисти учинити да уведу једну владу, неће у томе успети.

Он се осврнуо и на огромну превару зелених странака, које су пре свега у својим земљама уништили и воду и земљу а сада исто то раде и код нас, и навео да је веома важно знати да приоритет њиховог деловања није освештавање еколошке свести већ промоција ЛГБТ и џендер идеологије.

„2003 године америчка амбасада у Србији платила је истраживање коме Срби највише верују. Били су резултати црква и војска. Ја сам одмах рекао мојој жени, сада ће да навале на цркву и на војску, зато што је циљ разорити та нека потенцијална језгра окупљања.“

На питање о статистичким подацима о броју смртности од вакцине, доктор наводи да из Европе али и света има јако доста података, али се код нас и поред очигледног узрока све те смрти подводе под изненадну смрт.

„Ево био је овај документарац „Умро напрасно“. то се нарочито код спортиста догађа зато што ове вакцине МРНК, односно на српском РНК како смо ми учили на факултету, изазива запаљење срчаног мишића, миокардитис. По неким статистикама код младих између 17 и 40 пута повећан ризик од миокардитиса. Људи не разумеју шта то значи, они мисле прележе запаљење и после све је у реду, миокардитис увек оставља последице. То оставља ожиљак, пошто срчаном мишићу треба око 15 година да замени све своје ћелије. И онда када ти имаш мало неку физичку активност, тај срчани мишић попушта и то су те изненадне смрти код спортиста. Хиљаде спортиста је умрло. Сви смо гледали на екрану како падају,“ каже доктор Несторовић у емисији Васељенске и додаје да је има и други део приче:

„А други део приче су ти тромбови, тромбоемболије, значи мождани удари, срчани удари и тако даље, који су експлодирали. И неуролошке болести. По неким статистикама из америчке војске су три њихова храбра лекара иступила крајем прошле године, учесталост неуролошких компликација, мултиплесклерозе је скоро десет пута порасла након вакцинисања, а остале болести између 4 и 6 пута. Према томе, сада је већ кренуло неко ретерирање“, рекао је Несторовић.