Прочитај ми чланак

Др Делић: У последња 2-3 месеца сви најтежи случајеви ковида су вакцинисани! ВИДЕO

0

Већ сам приметио у последњих два, три месеца, сви најтежи случајеви ковида, сви су били вакцинисани. Оне приче са телевизије да су то све невакцинисани су лаж, тврди пулмолог

Др Драгиша Делић, пулмолог, специјалиста за болести плућа, акупунктуролог са искуством у пулмологији више од 30 година и акупунктури 27 година.

Дипломирао на медицинском факултету у Новом Саду 1983 године. Завршио школу акупунктуре и рефлексотерапије на ВМА 1988. године. Специјализирао из пнеумофизиологије у Београду 1992. године.

Преносимо његово предавање из Манастира Св. Арх. Михаила – Михољске Превлаке, који је Јутјуб обрисао и који смо морали да пребацимо на Рамбл (Rumble).

Драга браћо и сестре, мало је ова тема о вирусима преширока тема. Овде смо већ говорили, а и на неким другим местима. Ја мислим да је већина овде људи и пратила и слушала шта сам ја говорио по неким телевизијама, а са некима се знам и из ординације.

Мислим да је данас тема свих тема вакцинација. Имамо тај тзв. талас короне, корона вируса, епидемије или пандемије како је они зову. Која не поштује никаква природна или Божија правила, јавља се у невреме када нико не очекује и престаје када они одлуче, као на дугме да укључите или искључите ту епидемију.

Но, ово је дилема у последњих пар месеци, од 100 питања, 90 су питања: шта докторе мислиш о вакцини? Шта да радимо са вакцином?

Овде је најбоље место где могу о овоме да причам, јер рачунам да имам највише истомишљеника о томе.

Дакле, пре годину и по дана када је почела ова епидемија/пандемија, а није ни почела, већ су почели да причају о вакцинацији. Нити знамо да ли је то вирус или бактерија или нешто, а они кажу: кад дође вакцина све ће бити у реду. Aли вакцина је далеко, треба вакцинама 3, 5 или 7 година да се направе, да се провере и да буду поуздане.

Но, није прошло ни пола године они кажу: само што није вакцина. И ускоро се појавише прве вакцине. Те прве вакцине нису наравно имале употребне дозволе. Онда су одједном владе свих земаља дале употребне дозволе преко ноћи. Овај кекс овде не бисте могли да региструјете тако брзо, а они регистровали вакцине које у себи садрже модификовани РНК, значи генетски модификован.

У земљама ЕУ не смете унети кукуруз који је генетски модификован, одузму вам га на граници и платите казну. A ако сте га прошверцовали у џепу по посијали на њиву, кад вам то нађу, дођу и запале вам њиву и још добијете казну.

Сад одједном добијамо вакцине, без тестирања, које су генетски модификоване. Још то треба да убризгамо у наша тела пречицом, значи прескачемо све одбрамбене механизме. Јер, кад ми нешто поједемо и попијемо, ту постоје наши механизми прочишћавања, желудац, лимфни систем, јетра, бубрези… Aли што убризгате пречицом право у крв и лимфни систем? Значи практички заобилази све системе.

Сад бих ја ту мало прескочио део приче.

Како каже у Горском вијенцу, велики владика Петар ll Петровић: истурчи се плахо и лако. Тако су навалили и на те вакцине. Ја то знам из праксе. Без обзира на шта сам им ја саветовао, они су навалили да се вакцинишу. Управо они који су имали највише грешака, грехова, који су живели најмање смерно. Они што их зову хедонисти.

Но, све да ја то њима опростим. Ето и њима па нека и они раде. Пуно сам пацијената лечио од короне. У питању су стотине.

Ово није хришћански што ћу рећи. Већина оних којима сам буквално спасио живот, могао бих рећи да то нису заслужили. Ја морам да урадим свој посао. Јер то су људи који три дана пре тога плачу, кукају, али успемо то да превазиђемо. То је врло драматична ситуација, та болест је врло опака. Ови што су је смишљали, врло добро су је смислили. Значи нашли су све људске телесне, а изгледа мало и душевне слабости и то су нациљали. Да будемо јасни нико озбиљан у свету вирусологије, ја нисам вирусолог, али могу рећи да сам имунолог, а сигурно јесам пулмолог, нико не сумња да овај вирус није природан, да је изашао из неке тамо пећине од слепог миша, па га је појео неки Кинез. Он би га скувао, па не би могао да га пренесе. То су најједноставније ствари.

Значи, вирус је направљен знајући све наше слабости.

Ја се годинама бавим тим слабостима људског организма. Због чега ми добијамо срчане, аутоимуне болести. Нажалост они што су правили овај вирус све то знају.

Но, да се ја вратим вакцинацији. Прво су рекли да треба да се вакцинишу 60+ година, па 80 година. Па средовечни, па омладина од 18 година, па 16 и сад су навалили на нашу децу. Значи они полако пуштају ту причу. Ја мислим да ми као Божија деца то више не смемо да дозволимо. Може се попуштати, окретати други образ, да ми нико не замери. Aли ако нам почну дирати децу, омладину, потомство, ми стварно морамо пружити отпор јер смо људи.

Прелазимо на ниво Божијих створења, али створења као што су овце, свиње. Па ето не буне се много када дође време клања.

Вакцинисани без икаквог медицинског основа, без икаквог научно-истраживачког рада, којих заправо има, кажу да деца не могу да оболе од короне. Деца испод 12 година немају те рецепторе. Немојте ме држати за тих 12 година, није свакоме 12 година у 12. Некоме 12 година дође с 9, а некоме са 13. Та деца просто не могу да добију корону. Значи кад год чујете другачије, то је све чиста лаж. На медијима, а шире их сестре из домова здравља. Ја сам сваки дан 3 сата на најбољим светским сајтовима који се баве овима. Нигде нису 3 случаја нашли да су оболела деца од короне. A у Црној Гори изгледа више деце оболело. Хоћу да кажем да је то начин да нас убеде у ту вакцину.

Сада мало да причамо о другом елементу вакцине.

Aко смо пустили ове старије и болесне, то је ствар њиховог избора. Они су већ поприлично упропастили своје здравље, а вакцина им дође као задња сламка спаса.

Већ сам приметио у последњих два, три месеца, сви најтежи случајеви ковида, сви су били вакцинисани. Оне приче са телевизије да су то све невакцинисани су лаж.

Друго питање: Како да ова епидемија није више стала? Ево траје две године.

Колико је људи прележало, колико је људи вакцинисано имамо имунитет колективни око 80%. Свака епидемија стаје на 60-70%. Ја ћу вам рећи да корону разносе вакцинисани људи. Ово је врло смело што кажем, али то је мој увид. И теоретски је само тако могуће. Пацијенти који су вакцинисани и ревакцинисани, њима је речено да нису заштићени, само врло тихо. Кажу носите маске. Aли не, они су вакцинисани и њима ништа не може бити.

Aли, они добију корону, изгледа чак и мало опакије облике, ово је већ стручнија прича око тога. Да, то је нешто што ће се десити наредних дана. Ми седмицама добијамо те д димере ненормалне. Пре годину дана смо се нервирали када имамо д димер 1,5 или 2, сад имамо 12, 15, 30. Нико то чуо није. Значи нешто је ново у тој причи.

Дакле, постоји једна ствар. Они сви ћуте. Aко сви сајтови и научни извештаји кажу: људи који су прележали корону имају 100% имунитет, то нико не изговара. Узмете потврду, пробате ући у тржни центар – не може, пробате прећи границу – не може. Кажу да ако си прележао корону то може.

Који је доказ за прележану корону? Позитиван антигенски млађи од 14 дана, и не старији од 80 дана. Тај тест за који сви знамо да је лажан и непрецизан је мени доказ, а не налази из крви који 100% доказују да си прележао тај вирус.

Навалили су да вакцинишу људе који имају апсолутни имунитет. Замислите мене. Имао сам корону пре годину и по дана, без једног дана температуре, пар дана неких симптома и то је то. Радио сам без икаквих скафандера, маски, рукавица, имам лозе мало да оперем руке и зађем сваком пацијенту у нос и грло. Имао сам 300, 500 контаката са зараженим и нисам добио корону.

Баш од тада до данас не живим ни близу онога како причам људима да би требало да живе. Спавам по 3,4 сата понекад 5, па тад мислим како сам се наспавао. Пијем три пута више него што би требало да пијем. Не крећем се, цео дан седим прегледам или куцкам у неке друге ствари. Дакле они покушавају са том вакцином да продуже живот овој епидемији.

Ја бих морао да кажем бољу препоруку. Људи, добро размислите да ли хоћете себе да вакцинишете без обзира на шта вас уцењивали. Много је више на ваги хоћете ли имати посао или вакцинисати се. Знам ја да су многи људи морају да раде дан за дан, али ово је превелика цена за то.

A да децу своју пустите, ту ми текста недостаје како то да објасним.

Ја за своју ординацију, за своју целу фамилију кажем да се нико вакцинисати неће. Па да видимо шта ће бити. Можда време покаже да је мало боље али за сада је све горе и горе.

Троструке вакцинације, биће и седмоструких.

Особа 1 (из публике): Рекли сте да ко је прележао корону је скроз заштићен?

Др Драгиша Делић: Да, 99%.

Особа 1 (из публике): Ја знам лично особу…

Др Драгиша Делић: Не знате, не знате! Ви не можете знати. Шта сте ви по струци? Доктор?

Особа 1 (из публике): Не

Др Драгиша Делић: Па како знате?

Особа 1 (из публике): По симптомима

Др Драгиша Делић: Душо моја, 300 пацијената сам лечио, ниједан до сад није имао два пута корону. Што ја немам два пута корону? То вам причају сестре из дома здравља. Који су симптоми грипа, а који короне? Aјде, немојте се увредити. Повишена температура, бол у зглобовима и мишићима… Била су два случаја, један у селу, а један у Паризу. Ја кад причам овде, ја причам са чињеницама. Можда сам мало емотивнији јер сам уморнији. Та два случаја су побијена.

Имао сам случај где сам рекао да није корона, а они уписали корона. После три дана сам пацијента излечио витаминима. Онда је пацијент после три месеца добио корону кад је добила и његова фамилија па смо и то излечили.

Чућете од сестара, од доктора који нису квалификовани за то. Стварно не желим да оптужујем никога, али морам да признам да има мојих колега који раде за разне компаније који буквално саботирају и субверзивно делују на наш здравствени систем. Ја не знам какви су то људи, није моје да им судим и остало. Aли таквих има. И они мени нису колеге нису ми ни браћа.

Корону можете поново добити само ако добијете сиду или тешку леукемију.

Особа 2 (из публике): Да ли се укус и мирис враћају?

Др Драгиша Делић: Некоме се враћа, некоме се не враћа. Све је ствар периода. То је мало компликованија прича. Само да знате да је тамјан један од најбољих лекова за то или узмите цинка.

Не мора губитак мириса бити симптом короне, може бити и симптом дефицита цинка у организму.

Особа 3 (из публике): Која је разлика вируса грипа и вируса короне?

Др Драгиша Делић: Јер је једно корона, а друго грипа.

Знате ли каква је разлика између бактеријске и вирусне упале плућа? Зато што бактеријску узрокује бактерија, а вирусну вирус. Клиничка слика, лабораторија, све може да буде исто. Како да знамо да ли је била бактеријска или вирусна? Двадесет и један дан након што је прележана, а данас тај тест не признају. Ја да дам крв, имао бих антигена колико год хоћу, литар крви бих продао за дебеле паре!