Прочитај ми чланак

Др Антонијевић продрмао кавез геј лобиста у емисији уживо: Содомит полудео

0

Преговори у Влади Србије између представника власти и организатора Европрајда настављени су јуче и непрекидно трају, а Горан Милетић, један од организатора каже да има помака али још не и договора.

О овој теми у једној телевизијској емисији разговарали су директор Београд прајда Марко Михајловић и др Борислав Антонијевић из Удружења грађана Лекари и родитељи за науку и етику.

– Разговори трају већ месецима и верујем да ћемо доћи до решења. То смо радили са свим институцијама и одлука о забрани нас је прилично изненадила јер је то недопустиво кршење наших Уставом гарантованих права. То само потврђује с чиме се све суочавамо. Живот ће ми проћи слушајући реченице да није сада време, а ја не желим да ми тако живот прође и то је велика срамота за нашу земљу – рекао је Михајловић.

Доктор медицине Антонијевић имао је аргументе за отказивање Европрајда.

-Увек користимо замену теза. Није ово само слобода изражавања и окупљања. Сад је изашао програм ове манифестације где пише да ће се обилазити школе, вртићи, манастири, институције. Имамо три уџбеника где се афирмише хомосексуалност. Траже да деца са 13,14 година мењају пол. То је као кад бисмо им дали да возе кола – започео је Антонијевић.

Михајловић је прекинуо саговорника после неколико секунди:

– Где ви то читате, то није истина. Оља, прекините госта који лаже као нико никад на телевизији, иначе ћу напустити програм. Човек плаши људе ноторним лажима. Програм Европрајда је доступан на нашем сајту. Да ли ви, господине, имате достојанство у животу? Гледате како се вашим суграђанима одузимају права, а онда долазите на ТВ и додатно трујете – рекао је Михајловић.

Доктор Антонијевић је потом наставио.

– Не могу да дозволим да се овде промовишу неприродне ствари – рекао је Антонијевић, на шта му је саговорник рекао да одмах треба да врати докторску лиценцу комори.

– Хомосексуалност је била и остала болест. И наравно, може да се лечи као и свака болест – наставио је Антонијевић.

– Да ли се ви тако лечите? Ви сте ненормални – одговорио му је Михајловић.

УКОЛИКО ИМАТЕ ЖЕЉУ ДА ПОДРЖИТЕ РАД ПРОДУКЦИЈЕ „ЦЕНТАР” И РАД ПОРТАЛА „СРБИН.ИНФO”, ДОНАЦИЈЕ МОЖЕТЕ УПЛАТИТИ ПУТЕМ СЛЕДЕЋИХ ЛИНКОВА:

ХВАЛА И БОГ ВАС БЛАГОСЛОВИО!