Прочитај ми чланак

Ђука се хвали четвртом дозом! Спрема се да прими вакцину против МАЈМУНСКИХ БОГИЊА?

0

Велики “Делија”, мајстор за бакљаде, “прослављени” адвокат и како га његови пријатељи транслевичари зову “Бизон”, Владимир Ђукановић, сада може да добије још један надимак “Ђука Фајзер” или “Ђука Ваксер”. Могу још неколико надимака да му наденем али чему цимање, нему на крају крајева надимак није ни потребан, само га погледате и све вам буде јасно.

У сваком случају, његов потез заслужује макар да га “пецнем” ко миокардитис просечног вакцинисаног човека јер је превазишао самог себе са последњом објавом на друштвеним мрежама позивајући људе да се вакцинишу, позивајући их тако на то да “буду одговорни”.


170 лајкова показује колико Ђука има утицај али свакако његова намера је битна

Ђука је народе, примио 4. дозу вакцине и тиме се похвалио на инсти. И то није примио неког Чајнизера, Руса већ амера. Ђука је примио амера, вакцину произвођача Пфизер. Да није Ђука отишао мало превише лево, јел му можда Сорош дао вакцину лично или му је дао нешто друго? Када је реч о том другом то ћемо даље у тексту само ово да завршим.

Вучићев гласник који служи за потпиривање мржње у региону па и међу самим Србима и који је као и сам председник “wанна бе” навијач, хулиган, никада прихваћен ни на Северу ни на Југу ни у купус лиги изгледа да је решио да се бави промоцијом вакцина и то не било које вакцине већ оне која је вршила испитивања, тестове на ФЕТАЛНИМ ЋЕЛИЈСКИМ ЛИНИЈАМА (Ђука ако знаш за Бога, могао си макар да се пукнеш руском).


Е сад, кад смо код одговорности и примера којег је дао Ђука и кад смо год тога шта то Ђука прима и како се хвали примањем и како позива друге да приме не размишљајући о стварној одговорности, Ђука Фетусна Линија би требало да покаже заиста какав је пример и да прими вакцину против Мајмунских Богиња с обзиром да је Светска Здравствена Организација прогласила глобалну узбуну због епидемије ових махом секусалниом путем преносиве болести.

Тако је, Владимир Ђукановић би требало да прими вакцину против Мајмунских богиња и тиме докаже колико је заиста одговоран. Узимајући у обзир његово најближе окружење можда је то требало да уради одавно и буде пример осталима којима се препоручује вакцина.

Буди одговоран Ђука, буди одговоран.

Твој миокардитис.