ДИМИТРИЈЕВИЋ О ВАКЦИНАМА: И свиње у Србији имају већа права од наше деце! (ВИДЕО)

0

Режимски медији у Србији ових дана хорски преносе изјаве епидемиолога Зорана Радовановића, који је најпре тврдио да нема загађења од осиромашеног уранијума НАТО бомби и да он не доводи до рака, а сада поручује да су ММР вакцине савршено безбедне.

Док се у медијима, али и од преставника власти, све чешће чују идеје о обавезној и насилној вакцинацији деце, нигде се у Србији (за разлику од земаља у региону) не може отворити јавна расправа о безбедности увезених вакцина, фармакомафији која хара српским здравством и о рапидном скоку аутизма у Србији.

Сви који изразе само сумњу у ове вакцине, буду сатанизовани у медијима, иако готово нико није против саме вакцинације, већ против тога да се деци у Србији насилно дају било какве вакцине из увоза, а да нико не преузме одговорност за њихову исправност.

О овој теми је говорио и Владимир Димитријевић из покрета Двери.

– Имамо ситуацију у којој није обавезна вакцинација свиња од свињске куге, али јесте вакцинација деце. Дакле, и свиње имају већа права од деце у Србији. При томе, људи нису против саме вакцинације, већ траже да се обнови Торлак, да се зна шта наша деца примају. Овако, реч је о насртајима на нашу децу и намери да се словенски, православни народи држе на нивоу о којима је још говорио Адолф Хитлер – рекао је Димитријевић.

Више о овој теми погледајте у видео прилогу.

УКОЛИКО ИМАТЕ ЖЕЉУ ДА ПОДРЖИТЕ РАД ПРОДУКЦИЈЕ „ЦЕНТАР” И РАД ПОРТАЛА „СРБИН.ИНФO”, ДОНАЦИЈЕ МОЖЕТЕ УПЛАТИТИ ПУТЕМ СЛЕДЕЋИХ ЛИНКОВА:

ХВАЛА И БОГ ВАС БЛАГОСЛОВИО!