Прочитај ми чланак

Дејан Златановић – Андреј Вучић превози емигранте кроз Србију?!

0

Гост Славија инфо био је уредник портала Србин.инфо Дејан Петар Златановић. За Славија инфо Златановић је ексклузивно открио како функционише превоз миграната од границе са Северном Македонијом до Мађарске и Хрватске границе.

По речима Златановића мигранте преузима републички МУП и у необележеним возилима и аутобусима са затамњеним стаклима вози исте до Ниша а често и даље а све како незванично сазнаје организује брат председника Вучића Андреј. То је главни разлог зашто се у медијима које контролише Александар о овоме ћути. Искључиво долазе млађи мушкарци и велика већина њих не прави проблеме приликом боравка у Србији али проблем настаје кад крену да их враћају са граница и из Европе овде јер ми смо прва земља која је пристала да их региструје.

Бизнис Андреја Вучића руше народне патроле својим присуством и он све ради како би их склонио, често користећи полицију за личну употребу. Грађани Србије о овоме не знају ништа и олако то прихватају али овом приликом желим да их упозорим да све више долазе они који праве проблеме, а нарочито треба водити рачуна ноћу и приликом коришћења банкомата. Авганистанци хероином плаћају транспорт јер пара немају.

Поред ове теме било је и доста речи о томе на који начин се финансирају таблоиди и како они заправо рекетирају општине широм Србије кроз тзв пројекте. Београд на води је по мишљењу госта место преко кога се перу паре стечене криминалом. Вучић се нажалост окружио искључиво полтронима и будалама и зато нам тако и иде. СНС је веома опасан по националне интересе Србије, чак и више од претходног режима. Препоручујем свима ову занимљиву емисију

УКОЛИКО ИМАТЕ ЖЕЉУ ДА ПОДРЖИТЕ РАД ПРОДУКЦИЈЕ „ЦЕНТАР” И РАД ПОРТАЛА „СРБИН.ИНФO”, ДОНАЦИЈЕ МОЖЕТЕ УПЛАТИТИ ПУТЕМ СЛЕДЕЋИХ ЛИНКОВА:

ХВАЛА И БОГ ВАС БЛАГОСЛОВИО!