Прочитај ми чланак

Дамњан описао тортуру ухапшених у Вучићевим казаматима: Ако ми се нешто деси…

0

Данас је срамота бити полицајац, то су ми потврдили и часни полицајци. Не они који су у групу од десет батинали једног демонстранта, него они који су ратовали за Србију, а сада су скрајнути у полицијској служби. Ово у интервјуу за "Центар" и "Србин инфо" истиче Дамњан Кнежевић, лидер Народних патрола.

– Ушао сам са мегафоном и рекао народу да не дира полицију и да ништа не ломи. Одмах после тога су ме ухапсили, а буквално киднаповали, касније сам сазнао, петорица припадника САЈ-а и четворица припадника ЈРМ у цивилу.

Нико ми није показао значку, због чега сам се опирао. Ударили су ме коленом по глави и у леђа. Са лисицама на леђима су ме ударили песницом у главу. Видео сам пуно ухапшених и повређених грађана. Пребијени су и ратни ветерани.

Нису ми дали да се јавим породици, да се јавим адвокату, а то је било исто за још неколико десетине ухапшених.

– Ако ми се нешто буде десило наредних дана то ће бити директно од стране владајућег режима, који хоће да угуше овај протест – упозорио је Дамњан Кнежевић.

Шта је још Кнежевић изјавио о протестима, глобализму, Антифи, провокаторима на протестима, опозицији и многим другим темама, погледајте и послушајте у видео прилогу.