Прочитај ми чланак

СИЋВЕ КРЕТЕН – Весић игра балет, тежак трансфер блама – узнемирујуће (ВИДЕО)

0

Шта све човек неће да учини зарад власти и мало медијске пажње илустративно сведочи и случај Горана Весића, још увек актуелног заменика градоначелника Београда, који се на друштвеним мрежама похвалио, веровали или не, својим првим балетским корацима.

Мандат Горана Весића се ближи крају, а иза њега остају само ружна сећања и разроварени Београд, а да би донекле поправио утисак и донео поене свом господару са Андрићевог венца, нема шта није спреман да учини.

Пева, кува, пече, прича кинески, гестикулира, слика се док једе мамин грашак, имитира, глупира се на ТикТок-у, возика се покретном канцеларијом, обећава куле и градове… Све како би се приказао као човек из народа.

Међутим, својим покушајем да начини прве балетске кораке превазишао је самог себе и изазвао лавину подсмеха на друштвеним мрежама.

Поставља се питање да ли то Весић ради самостално или таква наређења добија од господара?! Но, ако знамо да у напредњачком клану нико не сме ни да се накашље ако не добије дозволу од газде, онда нам остаје да верујемо само у другу опцију.

Јавност се већ пита шта наредно може да очекује од Весића – ходање по жици, стављање главе у чељусти крокодила, скијање на води…?

Нема ствари које би се Весић постидео само да остане на власти. Но, грађани Београда ће му врло брзо показати где му је место, колико за месец дана тачно.