Црногорац Бојан Томовић прешао у ислам!

0

Нема више Бојана Томовића, оног биполарног, од живота уморног получовјека, сад сам newborn

Иако је вјера интимна ствар, посто се јуче већ прочуло у медијима, желим да вам кажем да већ пар мјесеци нисам агностик, јер сам 28.6.2019 тачно у подне, прешао у Ислам и поново се родио као Аммар Моштрокол, написао је на свом Фејсбук налогу Бојан Томановић, црногорски пјевач.

„Нема више Бојана Томовића, оног биполарног, од живота уморног получовјека, сад сам newborn. У Исламу сам пронашао спас и мир, а име Аммар сам изабрао јер кажу да на арапском језику значи ЖИВОТ, тако да ја упркос својој болести, која је нажалост позната по великом броју самоубиства, бирам нови Живот“, истакао је Томовић и додао:

„П. С за ово су до сада знале само моја драга Ханка Палдум и Миљана Кулић, ето сад знате сви. СЕЛАМ АЛЕЈКУМ“.

skrinšot

Подсјећамо, Томовић позвао је црногорске грађане да не излазе у суботу, 24. октобра, 2016. на протесте које је организовао Демократски фронт ДФ у Подгорици.

“Овога пута вам нећу пјевати. Обраћам вам се у своје и име невладине организације Монтенегрина, Црногорског покрета и црногорског народа које год вјероисповијести били. Немојте, молим вас, излатити на ове наводно анти-режимске протесте. Игноришите их”, поручио је тада Томовић.

Он је рекао да нијесу у питању анти-режимски, већ анти-црногорски протести, те да представљају удар на државу.

“Молим вас, не дозволите да се понови 1918. година, када су нам оспоравали право на националну припадност, црногорски језик, Црногорску православну цркву. Они нама не могу да опросте 2006. годину, не мире се са тим да ћемо ускоро да прославимо 10 година наше обнове независности”, сматра Томовић.

Он је апеловао тада на колеге да организују концерт под слоганом “Пјесмом против подјела” како би, каже, миром надјачали немир.

“Они нама не могу да опросте убрзане евро-атланске интеграције. Ми морамо ући у НАТО, ако ни због чега другог, оно због наших недронамјерних сусједа. Убрзо ћемо ући у ЕУ, јер смо ми европска земља. У памет се Црногорци, потоња је ура”, поручио је Томовић.