Прочитај ми чланак

Брат Милене Поповић ухапшен због разбојништва ВИДЕО

0

Припадници полиције у Северној Митровици ухапсили су двадесетједногодишњег младића са иницијалима Н.П. који је пре неколико дана извршио покушај разбојништва у једном локалном трговинском објекту.

Како медији сазнају, ради се о брату Милене Поповић, невенчане супруге убијеног српског политичара из Косовске Митровице Оливера Ивановића.

screenshot/Prva

У полицијском саопштењу се наводи, да је 18.07.2021. године око 17,55 часова, у Колашинској улици у Митровици, у трговинском објекту “Лазар” маскирани нападач уз претњу ножем од власника продавнице покушао да одузме новац, пише Косово онлине.

Догађај су, иначе, забележиле и надзорне камере у објекту и на улици испред.

Власник радње је присебно реаговао и спречио пљачку, чак је појурио нападача изван локала.

Већ следећег дана полицијски службеници су пронашли и привели осумњиченог, а приликом претреса код њега је пронађен и нож за који се претпоставља да је коришћен у извршењу кривичног дела.

Даљим истражним радњама утврђено је да је исто лице извршило и разбојништво из 2019. године у Митровици, које је до сада било нерасветљено.

Након предочених доказа тужилац је ухапшеном одредио меру задржавања у трајању од 48 часова.

УКОЛИКО ИМАТЕ ЖЕЉУ ДА ПОДРЖИТЕ РАД ПРОДУКЦИЈЕ „ЦЕНТАР” И РАД ПОРТАЛА „СРБИН.ИНФO”, ДОНАЦИЈЕ МОЖЕТЕ УПЛАТИТИ ПУТЕМ СЛЕДЕЋИХ ЛИНКОВА:

ХВАЛА И БОГ ВАС БЛАГОСЛОВИО!