БОЈИМ СЕ ЗА СВОЈ ЖИВОТ: Мигранти снимљени како упадају у куће по Сомбору…

0

„У својој држави се бојимо за сопствени живот“.

Друштвене мреже постале су последње уточиште грађанима Србије који желе да се пожале на насиље, а упркос систематској цензури и гушењу слободе говора информације и даље спорадично излазе у јавност.

Док се у великим медијима објављују непроверене информације о наводним нападима на мигранте које није потрврдила полиција, упади у куће наших грађана се систематски игноришу.

Фотографија миграната како прескаче зид куће шокирала је друштвене мреже, а грађани се питају колико често се такви упади дешавају када пролазници успевају да их фотографишу на делу.

Немогуће је са 100% утврдити локацију где се десио упад, међутим грађани који су поставили слику на друштвене мреже коментаришу да се догодио у Сомбору у улици Матије Гупца.

Наши суграђани који месецима живе у страху изложени нападима и уништавањем имовине, огорчени нереаговањем надлежних органа овако коментаришу инцидент:

-Град Сомбор треба све празне куће да стави на списак и достави МУП-у, и да се то контролише. Па шта ће стара чељад, немоћна? – каже један грађанин, а други истичу да ово никако није изоловани инцидент:

„Ужас, пре 1х је један звонио ћерки мојој на врата па кад је приметио да има неког у стану побегао, она престрављена, испитују које су куће напуштене“ каже Љиљана С. Карасић и додаје:

„Моје дете је у Сомбору. Ту више нико није сигуран. Не разумем, како ми увек настрадамо. У својој држави се бојимо за сопствени живот. Па они ће нас протерати из властитих домова“ .

Један Сомборчанин каже да своју хуманост треба да искажу чланови владајућих странака који подржавају миграцију „Треба их одвести на адресе оних који су на позицијама“.

                     ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!