Прочитај ми чланак

БИЉАНА ЂОРОВИЋ ОТКРИВА СРБОВАЊЕ Како се успешно успротивити Новом светском поретку

0

Гост емисије„Србовање”, у продукцији медијских кућа „Helmcast” и „Србин.инфо”, била је српски новинарка Радија Београда Биљана Ђоровић. Тема емисије је била цензура на интернету од стране великих друштвених платформи (Фејсбука, Твитера, Гугла и Јутјуба), као ко и на који начин жели да промени идентитет Србима.

„На делу је стварање на интернету једне врсте електронског Гулага. Велике интернет платформе су покренуле нову страницу у свом пословању стављајући се директно у службу Новом светском поретку, онако како замишљају глобалисти. Фејсбука, Твитера, Гугла и Јутјубасу постале организације за организовану и планирану цензуру на глобалном нивоу”, устврдила је у емисији новинарка Ђоровић, додавши:

„Све оно што искаче изван договорене мантре Новог светског поретка – коректне политике сексуалности, толератности према мигрантима и слично – се санкционише, те бива избачено са ових интернет платформа. На делу је Орвелов пројекат из 1984 у којем министарства истине, у овом случају електронски Гулаг,  елиминише све оно што није у складу са пожељним мозгом једног глобализованог грађанина.”

У емисији се говорило и о томе да ли још у јавном животу постоји слобода мишљења и изражавања, како велике коорпорације владају светом, ко су аутори и промотери Новог светског поредка, како се дубока држава сукобљава са Трампом САД, ко одузима Србима Косово,  како се досељавају Роми у Србији, као и о томе шта је инфо рат и како се потискују породичне и традиционалне вредности, а пропагира разврат и неморал у јавном животу, пре свега на интернету и дрштвеним мрежана.

 

Аутор и водитељ емисије је био главни одговорни уредник Србин.инфо, Дејан ПетарЗлатановић.

ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!