Прочитај ми чланак

БИА квислинзи хтели да застраше Дамњана: Терали га да одустане од протеста за КиМ

0

Издајнички режим Александра Вучића мимо Закона и поштовања слободе и људских права, спроводи терор и прогон над политичким неистомишљеницима.

После готово три сата противзаконитог малтретирања, лидер Народних патрола Дамњан Кнежевић вечерас је пуштен из седишта легла квислинга – Безбедносно-информативне агенције (БИА).

И поред тога што је са Кнежевићем у седиште БИА стигао и његов адвокат Марко Пушица, слуге велеиздајника Александра Вучића (требало би да знају да је велеиздаја злочин који не застарева) нису дозволиле Пушици да присуствује информативном разговору, већ су покушале да застрашивањем натерају Кнежевића да одустане од учешћа на великом протесту за Србе са КиМ испред Председништва Србије (15. фебруар од 18. часова).

Он на то није пристао, а о свему ће ускоро обавестити јавност путем портала и Јутјуб канала Србин инфо.

Квислинзи у Вучићевом режиму политички прогоне Кнежевића због најављеног протеста за подршку Србима с Космета 15. фебруара од 18 часова испред Председништва.

Оно што је додатно скандалозно је то што Кнежевић није организатор протеста, већ су окупљање данас пријавили проф. др Дејан Мировић и Дејан Петар Златановић.

Широм центра Београда осванули су позиви за долазак на велики протест на Сретење, а очекује се да позив упуте и многе политичке партије, покрети и појединци.