Београд се забелео, а до краја марта биће још великих промена (ВИДЕО)

0

Највећа количина снега, уз могућност снежних наноса, прогнозира се за исток Србије и у планинске пределе где се очекује формирања снежног покривача од 20 до 40 центиметара, а понегде и више

У Србији ће данас бити облачно, хладно и ветровито са снегом, а у већини предела доћи ће формирања снежног покривача од 10 до 15 центиметара.

Највећа количина снега, уз могућност снежних наноса, прогнозира се за исток Србије и у планинске пределе где се очекује формирања снежног покривача од 20 до 40 центиметара, а понегде и више.

Ујутро ће бити слаб мраз, са јутарњом температуром од -3 до 0, док ће највиша дневна температура бити до три степена.

Исте вредности задржаће се и у среду када се, према прогнози РХМЗ-а, очекује слабљење снега, а после подне и престанак падавина.

У четвртак ће доћи до постепеног отопљавања када ће у нижим пределима снег постепено прећи у кишу, док ће снег падати само у планинским пределима.

Максималне дневне температуре од петка ће прелазити 12 степени.

До краја марта прогнозира се променљиво време са сменом сунца и облака, а у већини дана суво са просечном температуром од 14 до 17 степени.

УКОЛИКО ИМАТЕ ЖЕЉУ ДА ПОДРЖИТЕ РАД ПРОДУКЦИЈЕ „ЦЕНТАР” И РАД ПОРТАЛА „СРБИН.ИНФO”, ДОНАЦИЈЕ МОЖЕТЕ УПЛАТИТИ ПУТЕМ СЛЕДЕЋИХ ЛИНКОВА:

ХВАЛА И БОГ ВАС БЛАГОСЛОВИО!