Прочитај ми чланак

Београд – РТС: Завршен протест против обавезне вакцинације народа

0

У Београду је одржан народни протест против обавезне вакцинације, а редакцији "Србин инфо" је блокиран видео пренос уживо, што представља бруталну цензуру до сада незабележену у Србији!

Наиме, интернет провајдер је после само 18 минута уживо преноса послао нам поруку следеће садржине – Драги корисниче, искористили сте могуцност сурфовања максималном брзином доступном у тарифи. Мозете сурфовати и даље бесплатно уз смањену брзину преноса података – иако је по уговору изричито стоји да је сурфовање на интернету омогућено по истој брзини, у мрежи и ван мреже, са неограчиним преносом података, свих 30 дана.

Србининфо са овом тарифом је преносио велики број догађаја и никада није имао сличан проблем, што говори о томе да некоме је по изгледу није стало да се сазна истина о овом протесту на коме су учествовали обични грађани и десне и леве идеолошке орентације

Грађани, њих око 5 хиљада, прво су се окупили на Тргу Републике, где су се учесницима скупа обратили музичар и професор Миливој Мрдаковић Леми и новинар Биљана Ђоровић, а затим је народ кренуо у протестну шетњу до Радио Телевизије Србије, која игнорисала и овај протест.

Испред РТС окупљенима су се још обратили и : .Др Лела Шурлан, клинички ембриолог, Петар Челик, спортиста, Иво Струјић и Милорад Михаиловић адвокати, Биља Илић васпитачица, Марија Стојаковић, мајка детета са аутизмом и Џон Боснић, новинар.

Шта се даље дешава на протесту, пратите на нешем порталу ли јутјуб каналу Србин.инфо. По свему судећи, ова тема је забрањена у Србији.

У Београду се одржава народни протест против обавезне вакцинације, а редакцији „Србин инфо“ је блокиран видео пренос уживо, што представља бруталну цензуру до сада незабележену у Србији!
 
После великог броја говорника на Тргу Републике, народ креће у протестну шетњу до Радио Телевизије Србије, која игнорише и овај народни протест.
 
Протесту присуствује неколико хиљада људи, а протестна колона се протеже од Народне скупштине до палате Албанија.

ФОТО: Србин.инфо

 
И поред тога што смо нешто после 12 часова почело са преносом уживо на нашем „Јутјуб“ каналу, видео линк је блокиран, тако да нисмо у могућности да нашим читаоцима и гледаоцима уживо пренесемо догађаје са Трга Републике и центра Београда.

ФОТО: Србин.инфо

 
Шта се даље дешава на протесту, пратите на нешем порталу. По свему судећи, ова тема је забрањена у Србији.

ФОТО: Србин.инфо

Окупљени захтевају ХИТНУ ИЗМЕНУ закона и правилника који прописују ПРИСИЛНУ ВАKЦИНАЦИЈУ СТАНОВНИШТВА У СРБИЈИ!

ФОТО: Србин.инфо

– До јјуче су на удару игле (доказано НЕбезбедних вакцина), била наша деца, данас су и наши родитељи, затим труднице, хроночно болесни… Без сумње, сутра више нико неће бити изузет од законом обавезног злокобног шприцања, УKОЛИKО ОДМАХ НЕ УСТАНЕМО ДА ОДБРАНИМО СВОЈЕ УСТАВНО И ПРИРОДНО ПРАВО НА СЛОБОДАН ИЗБОР И САЧУВАМО ВЛАСТИТИ ПСИХОФИЗИЧKИ ИНТЕГРИТЕТ! – поручују са протеста.

ФОТО: Србин.инфо

Нови Правилник о програму обавезне и препоручене имунизације (који је усвојен последњег дана ванредног стања), прописује да је од 6.маја 2020. године ОБАВЕЗНА и вакцина против сезонског ГРИПА и то за:

ФОТО: Србин.инфо

ФОТО: Србин.инфо

– труднице или оне које планирају трудноћу

– децу старију од 6 месеци,

– оболеле од астме,

– лица која имају поремећај кардиоваскуларног система (што значи сваки 3 грађанин ове земље),

– дијабетичаре и гојазне,

– пацијенте на дијализи

– људе са малигним обољењима,

– старије од 65 год.

Обавезна је и вакцина против стрепт.пнеумоније и то за:

– децу од 2. до 5. год живота,

– хронично оболеле од кардиовас.болести,

– плућне болеснике,

– дијабетичаре,

– лица оболела од мултипле склерозе (МС-а),

– асматичаре

Уведена је обавезна и вакцина против варичеле (овчије богиње), за:

– труднице,

– децу у 6.разреду која их нису прележала,

– лица оболела од атоп.дерматитиса, екцема и сл.(данас је то свако 2.дете)

У међувремену, у Закону о заштити становништва од заразних болести, измењена је и казнена одредба, по којој, за онога ко ОДБИЈЕ ВАKЦИНУ минимална казна није више 30.000 већ 50.000 дин!!! (максимална износи 150.000дин)

Такође, прописана је и обавезна вакцинација за запослене у здравству против девет болести, као и запослене јавним комуналним службама, за путнике и возаче у међународном саобраћају и друге категорије!!!

– Да ли вам овај програм ОБАВЕЗНЕ ВАKЦИНАЦИЈЕ улива спокој или у вама буди немир зато што знате да НЕ ПОСТОЈИ ГАРАНЦИЈА да ће вас оне заштити од болести а да су могуће нежељене реакције бројне (менингитис, парализа, аутизам, леукемија, смрт), на које и сам произвођач вакцине УПОЗОРАВА!? – истичу са протеста у Београду.