Прочитај ми чланак

БАНАНА ДРЖАВА Буда Банана ослобођен оптужби за шверц тона кокаина

0

Будимир и Марина Крстовић су ухапшени након што је полиција у зетском селу Мојановићи, надомак Подгорице, 24. августа 2021. пронашла и запленила више од тону кокаина

Будимир и Марина Крстовић ослобођени су данас пред Вишим судом у Подгорици оптужби за шверц 1,2 тоне кокаина који је нађен у њиховим контејнерима са воћем у њиховом магацину надомак Подгорице.

Укинут им је притвор и одмах ће бити пуштени на слободу. Пресуду је изрекла судија подгоричког Вишег суда, Весна Ковачевић, која је од самог почетка водила овај судски предмет.

Фото: Youtube prtscr / Dnevne novine Dan

 

Подсетимо, Будимир и Марина Крстовић ухапшени су након што је полиција у њиховом магацину, у зетском селу Мојановићи надомак Подгорице, 24. августа прошле године пронашла 1.200 килограма кокаина. Марина и Будимир Крстовић су пред истражитељима тврдили да немају ништа са пронађеном дрогом.

Банане које је наручила Марина Крстовић за фирму „Сан Франциско“ у власништву су њеног оца Будимира су утоварене на МСЦ „Katya“, који је из Луке Боливар кренуо према Панами. За сада није познато да ли су контејнери са бананама из Панаме наставили транспорт бродом „Katya“ према Малти или су претоварени на неки други теретњак. Брод „Charlotte“ је из Луке Ђоја Тауро преузео контејнере са нарученим бананама и превезао их до Луке Бар.

УКОЛИКО ИМАТЕ ЖЕЉУ ДА ПОДРЖИТЕ РАД ПРОДУКЦИЈЕ „ЦЕНТАР” И РАД ПОРТАЛА „СРБИН.ИНФO”, ДОНАЦИЈЕ МОЖЕТЕ УПЛАТИТИ ПУТЕМ СЛЕДЕЋИХ ЛИНКОВА:

ХВАЛА И БОГ ВАС БЛАГОСЛОВИО!