Бахати Рамуш Харадинај пуцао на прослави у Дечанима! Испаљено хиљаде метака ВИДЕО

0

Премијер привремених приштинских институција у оставци Рамуш Харадинај виђен је у јуну ове године на забави у општини Дечани на којој је било пуцњаве из ватреног оружја.

Како пише портал Лајми.нет, поред Харадинаја и његов брат Даут Харадинај је такође пуцао на тој прослави.

Догађај се, према наводима приштинских медија догодио 16. јуна ове године.

Неименовани извора приштинског портала рекли су да је током славља испаљено „на хиљаде метака“ и да је већина оружја које је коришћено „била илегалног порекла“.

Портал Лајми.нет преноси да Рамуш Харадинај код није имао оружје у појасу, али је наводно узео револвер од људи који су били на прослави и запуцао.

На снимцима на порталу Лајми.нет се види како једна особа пуца из аутоматске пушке АК47 и наводно нико од особа које су пуцале није приведен, наводи Лајми.нет.

Раније је Харадинај у Скупштини реаговао на оптужбе када је његов саветник Дардан Гаши био оптужен „за шенлучење“.

– Традиција пуцања код Албанца постоји од када памтим. Има овде људи који нису присуствовали оваквим ситуацијама. Потпуно се слажем да то није у складу са законом. Сви знамо како је за Нову годину или када су свадбе. Слажем се да ова интерпелација треба да буде порука и напомена да се успоставе критеријуми за убудуће – рекао је Харадинај у јануару 2018.

                      ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!

УКОЛИКО ИМАТЕ ЖЕЉУ ДА ПОДРЖИТЕ РАД ПРОДУКЦИЈЕ „ЦЕНТАР” И РАД ПОРТАЛА „СРБИН.ИНФO”, ДОНАЦИЈЕ МОЖЕТЕ УПЛАТИТИ ПУТЕМ СЛЕДЕЋИХ ЛИНКОВА:

ХВАЛА И БОГ ВАС БЛАГОСЛОВИО!