Прочитај ми чланак

АМЕРИ ДРОНОМ ШПИЈУНИРАЛИ ГЕНЕРАЛШТАБ: Војна полиција привела стране шпијуне!

0

Војна полиција данас је поред Генералштаба Војске Србије ухапсила два Американца и две држављанке Украјине.

Они су дроном покушали да снимају зграду старог генералштаба у улици Кнеза Милоша, у којој су смештене Војнобезбедносна агенција (ВБА) и Војнообавештајна агенција (ВОА), сазнаје „Ало!“.

Остатак вести можете прочитати у издању „Ало!“ за понедељак, 19. фебруара.

Вучић о хапшењу групе страних држављана

Председник Србије Александар Вучић потврдио је вечерас да је ухапшена група страних држављана и оценио да се не ради о било чему „посебно опасном“.

Вучић је, одговарајући на питања новинара, на заједничкој конференцији за штампу са америчким сенатором Роном Џонсоном, рекао да је неке информације добио, али да ће тек вечерас имати састанак са људима који су детаљније упознати са свим што се дешавало.

„Имали смо један случај, који је био нешто озбиљнији у претходном периоду, али за овај данас не мислим да је тог нивоа“, казао је он.

Указао је да није било само америчких држвљана, већ и из других земаља, и да не мисли да је овај случај повезан са ранијим хапшењем.

„Да не говорим ништа док не добијем извештај безбедносне службе Србије“, нагласио је Вучић.

Почетком месеца у Београду је уахпшен амерички држављанин, бивши маринац, код којег је пронађен пиштољ са избрисаним бројем, а медији су спекулисали да је спремао атентат.