Прочитај ми чланак

А за нестале странце дижу целу Србију: Далибору нестала кћерка, а држава ћути…

0

Далибор Дујовић, отац Илинке Дујовић из Прибоја која је нестала 12. децембра прошле године има само једну жељу, а то је да пронађе кћерку и од трагања не одустаје ниједан једини дан.

Подсетимо, Илинка је последњи пут виђена 12. децембра у попдневним сатима у старом делу Прибоја на пешачкој стази, одакле јој се губи сваки траг.

Редакција Србин инфо поставља питање како су надлежне институције могле да буду изузетно ажурне када су нестали поједини страни држављани у Србији (као што је то био случај са младићем из Сплита), а када је реч о грађанима ове земље изостаје подршка на републичком нивоу.

„Вероватно време чини своје и можда се неки људи удаљавају или су по страни. Ово јесте моја животна битка, моја највећа животна битка коју морам да добијем. Вама желим да замислте неку лепу жељу и празнике проведете уз неког ко вам много значи, а моја жеља је моја Илинка“, написао је њен он на Фејсбуку.

Више о овоме у видео прилогу. Редакција Србин инфо апелује на све појединце и институције да помогну у проналажењу Илинке.